110531

Morsning Korsning

Sista maj idag, det är galet!

Måste berätta om en sak som hände igår. Jag var ju ledig så drev mest runt, tog dock en tur till biblioteket och lämnade tillbaka böcker. Alex hade en tjejkompis över och så satt de och pluggade. När kompisen hade gått och Alex varit duktig och ställt sig och diska upptäckte hon att vi saknade ett stort glas. Vi vände upp och ner på lägenheten och letade, även i duschen och ugnen haha. Vi började tro att någon hade tagit det med sig. En kleptoman som varit i farten. Vi störde oss hur länge som helst för det kan ju bara inte försvinna! När Alex sen skulle värma pannkakor till middag och öppnade mikron så stod glaset där haha! Vi skrattade så vi grät. Att vi inte tittade där från början. Kul var det i all fall.

Lika kul var det i söndags när jag hade blivit avsläppt hemma. Alex hade satt nyckeln i dörren på insidan och då kan man inte sätta i nyckeln från utsidan så försökte först men upptäckte nyckeln och knackade då på dörren. Hörde lite stök från lägenheten och sen nyckeln som vreds om. Alex kom ut färdig att åka (hon skulle hem till sina föräldrar och äta middag) och blev skitskraj! Hon trillade ihop på golvet för att hon blev så rädd. Hon hade satt i musik i öronen och hade inte alls hört att jag knackade. Det var ett rent sammanträffande att jag kom när hon skulle ut. Vi båda låg sen på golvet och skrek av skratt haha!

Idag har varit ytterliggare en driva-runt-dag. Ganska skönt i och för sig. Dagen började med att jag satt och virkade på det jag påbörjade igår. Mitt på dagen stack vi ut på ärenden bland annat till grönsakshandlaren. Sen gick vi ut på innergården och la oss i solen så invigde jag min nya bikiniöverdel. Jag läste och slappade och Alex pluggade, hon har tenta imorgon. Sen var vi på ytterliggare ett ärenden. När vi kom hem började jag göra en Bento Lunch Box till imorgon mihihi. Kan visa bild på den imorgon. Nu sitter Alex fortfarande och pluggar och jag sitter med henne vid köksbordet och gör ingenting. Lite tråkigt, måste komma på något att göra. Trött är jag också, ska försöka gå och lägga mig tidigt eftersom det är jobb imorgon.

Hoppas ni haft en bra dag i detta sköna solsken.


110529

Morsning Korsning

Jag glömde berätta att min dag började inte så bra igår. Jag gick upp och ut i köket och skulle göra i ordning frukost. Först slinter jag med osthyveln så jag skär upp en stor hudflisa på tummen och det börjar blöda. Sen tappar jag smörpaketet (dock med lock på turligt nog) i diskhon och samtidigt så tappar jag osthyveln med ost på på golvet. Då visste jag att jag egentligen bara ville gå och lägga mig igen och sova bort den dagen. Skönt nog så var resten av dagen inte riktigt lika full av sådana dåliga saker. Jag hittade två ringar på marknaden som jag kan visa imorgon :D

Idag hade jag tänkt att gå upp ganska tidigt men jag tror jag råkade stänga av alarmet för jag sov 50 minuter längre än jag hade tänkt. Det gjorde ändå ingenting då jag hade mycket tid ändå att göra mig i ordning på. Strax innan tolv kom min familj och hämtade mig och så åkte vi på mors-dagmiddag hos min mormor i Helsingborg.

Jag blev sen avsläppt hemma i Lund och gick nästan direkt in i duschen. Nu sitter jag och tittat på Gossip Girl, njuter av en god kopp te och smaskar på skorpor. Blir nog sängen om ett tag, ska unna mig liiten sovmovmorgon imorgon för jag är ledig hihi!

Hoppas alla haft en bra söndag!


110528

Morsning Korsning

Vilka dagar...I torsdags jobba jag först på Sony Ericsson mellan 8 och 12. Sen satte jag mig i bilen (fick låna av mor, yeey!), åt lunch medan jag körde till Hbg. Det var sneak peek på Campus Helsingborg och eftersom jag har sökt dit till hösten så är det ju ganska bra att se + mina föräldrar tjatade mycket på mig att jag skulle gå haha. Det började 13 och vid ungefär 15 var det planerad busstur runt Hbg men jag kände att jag inte behövde kolla på studentbostäder eller studentlivet i Hbg då jag har allt det i Lund. Jag satte mig i bilen och körde till Malmö och skolan. Kom ungefär en timme innan vi började så hann att äta den fikan vi fick i vita små papperspåsar på Campus och det sista av det jag hade kvar från min lunch. 17,15 började vi med opponeringen och orkar inte gå in på detalj men jag tror det gick bra. Vi får våra betyg i början av nästa vecka. När det var slut, strax före 20, så körde jag hem till mig, hann var hemma en liten stund innan mor ringde. Hade lovat henne att skjutsa henne hem till Lomma och sen sov jag över där så slapp jag bryr mig om bussar.

Jag åkte med mor till Sony Ericsson i fredags eller aa igår blir det eftersom min cykel stod kvar där. Jag hade fått den äran att vara hundvakt också så jag hade Charles med mig. Det tog mycket längre tid att ta mig hem så Alex började bli orolig haha. Men det gick att cykla med Challe vissa sträckor och det är ju bra. Ett tag efter att jag kom hem så ringde mor och sa att det var en som ville ha skickat saker till Brasilien och eftersom jag inte jobbar förrän på onsdag så undrade hon om jag kunde komma idag eller på måndag. Eftersom jag ändå skulle ner på stan sen och hämta ut min mobil och köpa linser och då inte kunde ha Charles med mig så körde jag två flugor i en smäll och gjorde allt. Det som är skönt med det är att jag får dra av den tiden och gå tidigare på onsdag hihi. Det började regna precis när jag skulle cykla hem så fick cykla fort Spenderade sen resten av dagen men att mysa med Charles och titta på Andra Avenyn. När mor sen kom och hämtade honom så stack Alex och jag ut till Norra Fäladen för att kolla in den nya Lidl-butiken.

Igår kväll satt vi och tittade på film. Först såg vi någon romantisk komedi som jag glömt namnet på och jag lyckades somna lite i slutet. Kl var bara 21 när vi hade sett klart den så vi bestämde oss för att kolla på en film till och det blir Björnbröder. Scheisse, den är ju sorglig fast den har ju sina roliga stunder också haha. Jag grät under filmen och det blev ju inte bättre efter åt då vi började prata om sorliga filmer så som I taket lyser stjärnorna och någon japansk film som började på H som Alex hade sett som handlade om en hund. Hon började gråta bara av att tänka på den och sen började vi prata om våra egna hundar. Hon förlorade en av sina i fjor och fick avliva den andra för ett tag sen också så nu har de bara Malte. Jag tänkte på den dagen när Charles inte finns längre och började gråta floder för jag kan inte tänka mig hur jobbigt det kommer att bli. Såg verkligen ut som en panda efter haha.

Just nu sitter jag här och är färdig för att ta bussen till Lomma. Jag ska träffa min familj och gå på Lommafesten haha. Kan uppdatera mer sen för jag ska försöka hinna ta lite  disk innan jag måste springa till bussen hehe.

Ha en bra lördag!


110525

Morsning Korsning

Alexandra och Anna sitter och äter och pratar vid köksbordet medan Alexandra läser i en reseguide om Bali
Alexandra: bla bla..att gå dolphinwatching kostar 55 000 RP..
*Både ser förvånade ut*
Anna: oj...
Alexandra : Hade varit kul att räkna ut...min miniräknare har dött, ta din mobil, knappa in 55 000 dividerat med 1250.
Anna: *Börjar skratta*
Alexandra: Va?
Anna: Det blir 44 svenska kr!
*Båda skrattar*
Alexandra: Nej, vänta det står 50 000.
Anna: Det blir 40 kr hahah.

Åh så kul man kan ha det. Åh va fel det blir i huvudet med sådana här skillnader på valutor. Idag har jag i övrigt varit på jobbintervju och suttit på stadsbiblioteket och pluggat. Nu sitter jag hemma och knappar lite på datorn. Är i stort sett klar med plugget nu. Lämnade in min text i måndags och har nu fått resten av gruppens texter som jag har läst igenom och opponerat på en. I think I'm good to go for tomorrow.

Usch imorgon kommer det att bli en jobbig dag med mycket att göra. Nu ska jag nog dock ta och kolla ett avsnitt Andra Avenyn och sen får vi se om Alex och jag går ut och powerwalkar.


110522

Morsning Korsning

Igår efter att jag varit på stan och varit nere och handlat på City Gross så ställde jag mig i köket och bakade rabarbejpaj. Yumyumyummie! Sen tillbringade jag resten av tiden att titta på film och en massa avsnitt av Andra Avenyn. På kvällen fick jag dock besök av en liten söt chipmunk. Trevligttrevligt.

Idag har jag hmm...tittat på två avsnitt av Andra Avenyn, pratat som hastiget med Alex som var hem om och vände och sedan dess pluggat. Tror jag i stort sett är klar med min uppgift nu och jag känner mig nöjd. Inte det-är-världens-bästa-text-och-jag-är-super-duper-nöjd men jag är ända så pass nöjd att jag nog kan lämna in den. Ska be någon läsa igenom den först bara ;)

Snart ska jag och klä på mig något mer vettigt än mjukisshorts och skjorta haha och trippa ner på stan för en liten fika med Carolinefin.

Ha det!


110521 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Skinnjacka - MQ
Sjal - Glitter
Tröja - H&M
Shorts - Shock
Stockings - H&M
Skor - USA (Far kom hem med ett par nya till mig, lycklig :D mina gamla höll på att falla sönder totalt haha)

Lilla fina Lund är inte redo för folk som sticker ut. Scheisse vad folk glodde när jag kom ner på stan så här. Jag kan faktiskt försvara mig och säga att jag har hudfärgade strumpbyxorna under! Jag menar varför ska det vara så stor skillnad på att gå så här och på att gå barbent med bara shorts? Aja, ibland gillade jag uppmärksamheten och ibland tyckte jag att den var jobbig. Som inne på H&M när två tjejer tittar på mig säger "Shiiit" och skrattar eller när ett gäng står och verkligen glor och snackar. Blir trött på det, jag får väl se ut som jag vill!?!


110521

Morsning Korsning



Har satt på Mötley Crüe på hög volym på stereon. Dags att göra sig i ordning för en ensamtur på stan.


110520

Morsning Korsning

Jaha då var det fredag igen.! Jag sitteroch försöker plugga. Satt lite i förmiddags och sen drog Alex och jag till stan för att fixa lite ärenden (godis, grönsaker och frukt hehe). Har precis kommit hem från sjukhuset, var och tog blodprov och nu är det tillbaka till plugget igen.

Kanske blir filmkväll med Alex ikväll. Önskade dock att jag hade någon att träffa nu och/imorgon.


110518

Morsning Korsning

Har inte en sån bra dag...Orkar inte blogga om dagen idag.


110517

Morsning Korsning

Imorse eller aa vid tio åkte jag till min jobbcoach och sen åkte vi ut till en arbetsgivare så hoppas jag får jobb. Det regnade galet mycket när jag cyklade dit så var helt blöt och kall när jag kom fram. Har sedan gått och frusit hela dagen men har fått en hel del pluggat ändå vilket är skönt. Känner att jag inte får något ut från detta skrivandet, det blir liksom mest osammanhängande babbel. Är ganska trött på att skriva nu eller tänka och sen skriva är nog snarare rättare.

Tittar på The Big Bang Theory med Alex just nu. Får se hur kvällen fortsätter men blir nog titta några avsnitt innan det är dags att sova. Imorgon är det jobb igen. Sorry för den dåliga uppdateringen idag.


110516

Morsning Korsning

Jag är så trööött. 8 timmars arbetsdag och nu måste jag försöka plugga. Pallar inte skriva mer så hoppas alla haft en bra måndag i alla fall.


110515

Morsning Korsning

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss igår. Alex och jag hade vår egna förfest och sen stack vi till Alex kompis Jakob. Det kom lite fler folk och sen blev det försent för att dra ut på nation och gruppen splittrades på olika håll så Alex och jag stack hem istället. Så kvällen blev inte helt lyckad men vi har riktigt jäkla roligt på vår förfest haha.

Imorse vaknade jag vid 8 och kunde inte somna om. Alex var också vaken så vi gick upp tidigt och åt frukost och satt och pratade. Tillslut lyckades vi komma upp och komma igång och städa hela lägenheten och Alex satte igång och baka. Klockan 3 kom kompisar till Alex föräldrar som la in ett gott ord för oss till lägenheten som vi ville tacka. Så den familjen var här en stund och vi satt och fikade, pratade och hade det trevligt.

Alex och jag blev efter det lata och satte och och tittade på Desperate Housewives och sen beställde vi pizza, på hemleverans(!). Höjd av lathet haha, men det som är bra är att vi nu har pizza i frysen så det bara är att värma då man inte har tid eller ork att fixa middag :)


110514

Morsning Korsning


Utgång!


110513 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Skinnjacka - MQ
Jeansväst - Carlings
Linne - H&M
Nätstrumpbyxor - Gekås
Doc Martens - köpt av en exkollega.

Imorse gick jag upp halv åtta för att ut och jogga. Jag är galen!?! Hahah. Det gick dock inte så bra eftersom jag fick ont i mitt knä, doh. Vid tio gick jag sen en runda ner till stadsbiblioteket för att låna en bok till min examinationsuppgift. Har sen dess först och främst suttit och pluggat. Har tagit lite småpauser och lunch och sen pratade jag med Lunds Energi i 25 min. Ajaj min mobilräkning.. Fick ändå inte ut ett skit utav samtalet mer än ilska.

Just nu sitter jag, förutom att skriva detta blogginlägg, och pluggar och väntar på att mor ska ringa. Ska nämligen följa med henne till Lomma idag för hon är helt ensam hemma (Kajsa åkte för att festa i Jönköping igår hehe) och sen kommer far hem från San Fransisco ikväll så jag vill välkomna honom :D Spenderar natten där och sen åker jag hem imorgon.

Ha en underbar fredag kväll gott golk (förutom tanten på Lunds energi)!


110512

Morsning Korsning

Halvdag på jobbet idag, ganska skönt ändå. Kom hem strax efter 1. Tränade lite danskoregrafi och nu fastnade jag vid datorn. Ska försöka att plugga lite och sen måste jag sätta mig på tåget till Malmö. Det var ett tag sen jag var i skolan där. Nä nu måste jag försöka påbörja plugget och ska slita mig från min lånade mobil. Lånat en mobil från jobbet så jag slipper ha min gamla hihi.


Thinking about you


110511

Morsning Korsning

Suuuuuck, är det ändå jag orkar säga nu. Haft en lite jobbig dag. Min dator på jobbet krånglade så först hade jag inget att göra och sen fick jag ringa till support i Kina (!!??!?!?!) men det löste sig tillslut i alla fall så att jag kunde fortsätta jobba. Hade dock inte behövt hjälp för att Daniel hade samma problem och hade löst det på egen hand men jaja haha. Sen gjorde jag bort mig då en liten japan kom fram och sa "hi, nice to meet you" och jag först sa "what?" så han fick upprepa sig varav jag säger "eh nice to meet you too". Lite konstigt blev det och sen frågade han om jag hade en telefon, som jag inte får säga namnet på (hjälper ju till med prototyper). Jag blev helt ställd och halvpekade på Hanna och frågade henne om vi hade en sån telefon och tur nog så hade Siska en så jag kunde sätta mig på min stol och fortsätta jobba. Jag tyckte det var lite pinsamt även fast ingen annan kanske tycker det. Kan inte riktigt förklara men kände mig så dum när jag sa "eh nice to meet you too" när så många glodde på mig. *Skaka av det*

Var ute och blev bjuden på glass av min mor på "fikan" på eftermiddagen. Yumyum. När jag kom hem var jag duktig och ute och sprang och sen gjorde jag havregrynsgröt med rårivna äpplen, honung och mjölk. Det blev nog lite mycket tillbehör haha men det gick ner i alla fall. Ett knäckebröd med ost slank ner också. Nu sitter jag dock och syndar då jag sitter med en skål med chokladbollssmet, Alex och jag gjorde varsin igår. Usch usch USCH, fy!


110510

Morsning Korsning

Det gick inte så bra idag. Säger ändå tack till de som möjligtvis håll tummarna. AFB skyller på Lunds energi och vice versa.

Å N G E S T

Fick annat att tänka på när jag satte mig på bussen till Sandby och fick träffa min underbara Therése. Tur att hon finns och kan få mig på bättre tankar!

Nu sitter jag i Alex soffa och tittar på Desperate Housewives. Kanske blir några avsnitt och sen är det dags att nanna. Imorgon är det jobb igen.


110509

Morsning Korsning

AaAaaaAArrGHh, jag har fått lämna in min mobil på lagning ytterliggare en gång. Den har alltid varit lite småknäpp och så fick jag tillsägelse om att uppdatera mjukvaran vilket jag då gjorde (hade varit lat innan och inte orkat fixa det hehe). Mobilen blev då helt seg och konstigt så fick lämna in den. Men efter det så fortsatte den; den startade om sig sig och sa att simkortet var inaktivt och alarmet kan man inte lita på vilket är jättedåligt eftersom har man ett jobb så måste man upp! Therése berättade att det kunde vara simkortet det var fel på så jag gick in och fick det bytt förra veckan. Men den har fortsatt likadant så fick gå till 3butiken idag och lämna in den. Tydligen så kan de inte reklamera den förrän den har varit på lagning 3 gånger. Hoppas den fortsätter så jag kan få byta till en ny mobil och helst en annan modell hehe.

När jag kom hem så sa Alex att vi hade fått en elräkning på 400 kr och ville att jag skulle sätta in pengar på hennes konto så hon kunde betala den ikväll. Jag kollade på den och såg att räkning gäller för vår andra lägenhet, den som vi fick först och som vi sedan sa upp då vi fick den här vi bor i nu istället. När jag sa det till Alex så gick hon i taket, bokstavligen. Har nog nästan aldrig sett henne så arg haha. Lägenheten har stått tom hela månaden och nyckeln är inte ens uthämtad. Alex hade pratat med dem innan flera gånger och de sa att om hon inte hämtade nyckeln så behövde hon inte bry sig om något. Nä nä bara att det ska komma en dyr räkning. Så imorgon ska jag följa med henne dit och klaga. Håll tummarna för att vi får vår vilja igenom, det vill säga att de betalar räkning! (Pessimestiskt nog så tror jag tyvärr vi får bita i det sura äpplet och betala den själva...) 

I övrigt så har jobbet gått bra idag och just nu känner jag för att gå och lägga mig en stund vilket jag inte ska göra för då kommer jag nog inte gå och somna ikväll.


110508

Morsning Korsning

Ångest idag. Hatar att tvätta håret, har börjat tappa mycket hår. Hata hata hata. Annars idag har jag varit duktig och varit ute och sprungit och sen gjort sit-ups. Sitter just nu och pluggar och ska lite senare i eftermiddag ska jag hem till Lomma och äta söndagsmiddag med mor och Kajsa.

Igår fyllde min underbara fina Caroline år <3. Vi firade henne genom att äta gott på Spisen.

Mozzarellaost sallad


110506

Morsning Korsning

Idag mååste jag plugga. Ska skriva examinationsuppgift 2 till rockmusikkursen. Lika bra att sätta sig med den nu när Alex ändå inte är hemma hehe. Tänker inte visa min outfit idag då jag sitter i en stor svart tröja, ett par shorts med nallebjörnar och ett par frottéflipflop med Hello Kitty haha. Hemskt men sköönt. Glasögon och håret uppsatt i en inbakad fläta, scheisse.

I tisdags var jag ledig men gick ändå upp kl 7 för att jag skulle tvätta. Jisses men jag fick tvättat allt i tid i alla fall. Sen efter lunch kom Therése och hälsade på. Det var så mysigt att ha henne här. Vi drack te, åt kanelbullar och snackade en massa.

I onsdags jobbade jag 8-16,30 och sen stack Alex och jag och handlade på City Gross. I torsdags jobbade jag 8-12,30. Cyklade hem och sen cyklade Alex och jag ocj gjorde ärenden i stan. Lämnade bl a tillbaka klänningen jag köpte förra veckan och fixade simkortet till mobilen. Mor kom och hämtade mig vid fem och så åkte vi till Lomma. Skulle överraska far som åker till San Fransisco idag. Sov även över så slapp jag tänka på bussar. Kändes lite konstigt att sova på bäddsoffan i mitt gamla rum.



Solen skiner ute idag så borde försöka ta mig ut en sväng också.


110502

Morsning Korsning

Jaha då var det maj. Idag har jag jobbat 8,00-16,00. Trodde det skulle vara jättejobbigt att gå upp tidigt men det var det faktiskt inte haha. Helt okej dag på jobbet, inte lika tråkigt som vissa andra jobb *hrm hrm* hahaha.

Nu sitter jag dock bara här i sängen. Alex är och skriver tenta och sen får hon gäster ikväll. De ska ha tapaskväll. Jag ska då gömma mig på mitt rum och göra något, vad vet jag inte haha. Titta på film eller se om jag kan få tvn att funka igen. Det hade varit skönt. Tråkig blogguppdatering men det skiter jag i hehe.

Hoppas ni haft en bra måndag!


RSS 2.0