120426

Morsning Korsning
Åh va roligt det är att sitta och vänta...nooooot. Vi bestämde med gruppen att vi skulle träffas i skolan klockan 10. Tåget var framme tio i så var lite tidig. Nu (kvart över) kommer första gruppmedlemen. Go gruppen liksom.
Fina Audrey så länge

120424

Morsning Korsning
Jaha...egentligen är det volleyboll med Lunds nation 21.30 på bollhuset men eftersom vi bara är 7 anmälda idag så blir det inget. Dock är det några som ska spela innebandy istället och även fast jaq egentligen hade velat spela för det var så länge sen men jag kan inte för jag har min klubba hemma hos mina föräldrar och sen börjar jag känna av mitt knä igen innan idag. Just nu har jag också lust att bara gå och lägga mig men känns lite väl tidigt att gå och lägga sig innan nio hahah. Även fast det inte blir så här tidigt så måste jag ändå lägga mig tidigt idag eftersom vi börjar åtta i skolan och de betyder att jag måste gå hemifrån 7 för att ta tåget till skolan.
Väääääldigt onödigt inlägg detta men men kände för att skriva något iaf.

Happy B-day!!

Morsning Korsning
Idag fyller min fiiinaste och underbaraste Charlotte 20-år!!
Grattis till dig honey!!

120420

Morsning Korsning
Jag är ju verkligen urkass på att uppdatera, fick kommentar om det igår hahah. Idag har jag varit i skolan och sen bara suttit hemma i lägenheten ensam. Har inte riktigt kunnat ta mig härifrån men mer om det senare heheh. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för det händer så mycket men ändå så lite här. Nä nu ska jag vara en sån tråkmåns och faktiskt göra mig i ordning, titta ett avsnitt till av Huset Fullt (got to love that serie) och sen gå och lägga mig (även fast det är fredagkväll! :O ). Men har faktiskt en liten anledning och det är för att jag faktiskt ska upp och tvätta imorgon bitti kl 7.
Åh ge mig värme!!

120405

Morsning Korsning
Varför plugga när man kan leka med sin webcam heheh.
Nydushad och osminkad..smickrande..
Nä nu måste jag faktiskt sätta igång och försöka börja plugga i alla fall. Jag har redan varit och gymmat, fixat med min iPod och surfat runt lite på nätet. Fast jag måste packa också! Följer med mina föräldrar till Stockholm/Nyköping/Linköping över helgen. Kanske bäst att packa först eftersom jag förmodligen ska ut på nation ikväll och behöver göra mig i ordning innan. Ska ut till Lomma också och lämna min packning så jag bara behöva åka dit inatt, sova någon timme och sen sätta mig i bilen och sova lite till medan åker norröver.
Vill även ta mig ut till Topshop och köpa mig ett par skor! Har tänkt på de nu i några dagar. Provade dem och blev kär men ångest kom ändå krypande. Gaah pengar och min redan existerande längd. Läste dock precis en artikel på starlounge om kändistjejer som vågar ha högklackat och bli längre än sina män. Woop woop nu kör vi, jag ska inte heller vara rädd!
Dags att gå och packa och sen sätta mig lite med plugget.
Ha en fortsatt bra skärtorsdag!

120404

Morsning Korsning
Oj det var verkligen länge sen jag satte mig och bloggade. Har haft mycket att göra i skolan, haft roliga saker för mig eller varit iväg. Var faktiskt i Amsterdam med awesome-gruppen för någon vecka sedan. Det var riktigt skönt att få komma iväg och göra något annat. Kan verkligen tipsa om Amsterdam om det är någon som ska ut och resa. Det är en fin stad och det är supermysigt att bara strosa runt och titta (det gjorde vi ganska mycket hahah).
Denna vecka har jag "påsk-lov". Det betyder inga föreläsningar men enda skolsaker att göra. Nu har vi börjat läsa en kurs i programmering och en om informationarkitektur och användbarhet. Har lite att göra imorgon och skulle vara riktigt skönt att få en natt med ordentlig sömn så därför ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig nu.
Godnatt
Awesome-gruppen på Hard Rock Café, Amsterdam

RSS 2.0