depend

Hallo!


Just nu är jag beroende utav matt nagellack. Kan tipsa om matt topplack. För tillfället så använder jag depend matte topcoat. Här är det tillsammans med röd depend nr 359.

Fint! 


guardians of the galaxy 2

Hallo! 


Igårkväll så kom Björn hem igen. Vi gjorde pasta carbonara, började titta på Guardians of the Galaxy och sen gick vi och la oss för att Björn somnade i soffan. Det är inte lätt att ha ett nytt jobb. Men det är så mysigt att ha honom hemma. 

Idag tog vi det först lugnt och sen tränade jag en snabbis innan det var dags att börja göra dig i ordning. Sen tog vi bussen in till Värnhem där vi mötte upp min vän Emelie och hennes sambo. Vi åt på Olearys och sen såg vi den andra filmen utav Guardians of the Galaxy på bio. Kan verkligen rekommendera filmen. Riktigt bra! Gillar man första så kommer man tycka om denna med. 

Efter detta så handlade vi och tog bussen hem. Vi föll också som alla andra för den norska serien skam så vi såg de medan vi åt. Sen blev det glass och filmen The Terminal. Det är en av den godaste glassen som jag har ätit. Ben and Jerry's - One Sweet World, så god! 

Kaffe- och karamellglass men marshmallow swirls, salt kola och chokladbitar. Yum! 


bow n' arrow

Hallo! 


Då var även torsdag över, så skönt! Man tar det timme för timme på jobbet. Men imorgon är det fredag och jag hoppas att timmarna på jobbet går snabbt och sen ska det bli skönt med lite långhelg. 

Jag skrev igår att jag köpte ett nytt läppstift. Jag har förälskat mig i Kat von D's sminkkollektion. Har redan foundation, puder, några ögonskuggspaletter, eyeliner och andra läppstift. Men om jag ska rekommendera något så är det everlasting liquid lipstick. Det är matt och det håller riktigt bra. Köpte en mer neutral färg denna gången, som är lättare att bära till vardags. Den heter Bow n' Arrow.  

Vad tycks? 


Även denna morgon var det en solig morgon. Hoppas det håller i sig men har hört att det ska bli lite sämre väder i helgen tyvärr. 

Något annat som jag kan rekommendera är Rituals. Deras hudvårdsprodukter är härliga. Unnade mig som sagt en ny scrub igår. Innan tyckte jag om deras kollektion som heter Happy Buddha men har nu fastnat för Hammam. Det luktar mer och ganska starkt men påminner mig om ett spa då den luktar bland annat eukalyptus. Så när jag kom hem så tränade jag en liten stund och sen hoppas jag in i duschen men min scrub och väldigt härliga shower foam (har ni inte testat en, så gör det! ). Sen har jag även druckit lite Pukka te (som jag fått av mina fina syster) och målat naglarna medan SM-finalen i hockey stått på i bakgrunden. 

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå och lägga mig. 
Tagga fredag hörni! 


onsdag.

Hallo


Blir alltid så glad på morgnarna när solen skiner. Idag var det lite kyligt men ändå skönt att gå till jobbet. Ja, jag har börjat att gå till jobbet. Innan så brukade jag cykla med det är något fel på min cykel och jag tycker det är lite onödigt dyrt att ta bussen när jag har ca 3 km till jobbet. Så därför snör jag på gympaskorna varje morgon och går till jobbet. Gratis motion skadar ju inte heller. 

Efter att ha överlevt mina timmar på jobbet så hoppade jag på buss och tåg för att åka ut till Emporia för att träffa min fina Therése för lite shopping och fika. Blev lite nödvändigheter i form av medicin och linsvätska. Sen köpte jag en ny scrub, så nu ska jag bli ren och fin. Unnade mig även ett nytt läppstift. Ska se om jag kan lyckas ta en bild på det. 

Gröna smoothies. Tummen upp. 

Nu ska jag gå och lägga mig så säger godnatt och sov så gott till alla där ute. 


försöker igen.

Hallo!
 
Det var inte igår. Samma sak igen, man är så dålig på att skriva. En del har hänt sen sist. Björn fick förlängt året ut förra året och flyttade inte hem förräns vid årsskiftet. Det som var trevligt var att han flyttade direkt in till mig. När jag började jobba igen efter lite välförtjänt julledighet så var det ganska svårt att lämna honom på morgnarna när han låg så söt och sov i sängen. Dock så var det så trevligt att komma hem efter jobbet och han var hemma så man kunde krama och pussa på honom så mycket man ville. Oftast var det också städat och maten nästan klar. 
 
Nu är det dock så att han har fått säsongsjobb igen men denna gången så har han fått jobb på länsstyrelsen i Växjö. Det är närmre än Skara och kommunikationen är mycket enklare. Men det är ändå fruktansvärt jobbigt att först inte ha honom här, sen är han här hela tiden och nu är det tillbaka till distans igen. Han ska börja sin tredje vecka nu så det är verkligen bara i början och det är säkert därför också det är så jobbigt just nu. 
 
Nu kommer en helvecka på jobbet. Men tar man det dag för dag så ska det nog gå bra. Längtar redan väldigt mycket till fredag eftermiddag. 
 
Hörs till nästa inlägg.
 

RSS 2.0