trött fredag.

Hallo!
 
Var så himla trött när jag vaknade i morse. Kändes som att allt gick i slow motion. Eftersom det är så varmt så väntade Björn och jag att springa till ganska sent i går kväll. Det blev en runda på en halvmil och jag tror vi var hemma vid halv tio. Sen ville man varva ner, dricka och äta en halv bar innan man hoppade in i duschen. Därför blev det sent igår och säkert därför jag är trött. 
 
Kände dock när jag kom till jobbet idag att det är fredag och sen helg! Men den känslan har nu försvunnit pga en huvudvärk som har smygit sig på. Är inte alls lika pepp längre. Jag hoppas antingen att dagen går riktigt fort så jag kan få komma hem och vila eller att huvudvärken försvinner. Så klart så önskar jag båda hehe. 
 
 
 
Idag är det sista dagen jag är ensam som administratör på jobbet. På måndag kommer två kollegor tillbaka, jippie! Ska bli skönt att ha någon att fråga och prata med igen.
 
Men nu kämpar vi igenom dessa jobbtimmarna och längtar efter den stundande helgen!
 
 

alone.

Hallo!
 
Nu sitter jag här helt ensam på kontoret. Det är några få människor inne ibland. Idag är det t ex två provare inne men tror de ska iväg senare. Det känns lite konstigt att sitta här helt ensam samtidigt som det är lite skönt. Man kan ju sitta och gå runt utan skor och va lite mer avslappnad. Det jobbiga är att man inte har någon att fråga om det är något som dyker upp som man inte klarar av eller kan svara på. 
 
Skönt att det bara är denna veckan som jag är själv. Så jag har nästan klarat hälften nu så då ska jag väl klara andra hälften också. Jag får en hel del arkivering gjort, även åt mina kollegor och det är ju bra för det är inte alltid det finns tid till det annars. Vissa av dem har även lyckats samla på sig duktiga högar med papper som ska in i pärmar så det tar ju lite tid och därför förstår jag att de inte har tiden för arkivering hehe. 
 
 
Jag har lånat provchefens fläkt när han är på semester och kör den i bakgrunden i ett försök att få det lite svalare och cirkulation på luften. Det är varmt.. Nu önskar man att man hade semester så att man kunde vara ute och njuta av vädret i stället. Men men, det är förhoppningsvis fint väder när det är dags för mig att gå på semester.  
 

happy friday.

Hallo!
 
Jag är glad idag för det är fredaaag! Så här glad är jag:
 
 
 
 
Ska bli skönt med lite helg. Nästa vecka kommer jag att vara ensam administratör på jobbet. Känns lite läskigt och nervöst men det ska förhoppningsvis gå bra. 
 
Ha en trevlig helg allihop om vi inte hörs!
 
 
 

backstage dream.

Hallo!
 
Hoppas ni alla har haft en bra helg. Det får jag nog säga att jag har haft. Därför är jag inte alls taggad på måndag idag. 
 
Därför tänker jag att jag kan skriva om min helg istället. I lördags så fick jag nämligen följa med mina fina vänner i bandet VA Rocks till Sommarrock i Svedala. Kändes väldigt speciellt att få backstagepass och kunna springa runt men typ access överallt. Jag hjälpte till att sälja merch och vara där som stöd om någon behövde något. Jag som aldrig ha fått se en konsert från själva scenen tyckte ju så klart att det var så häftigt. Har alltid velat göra det och nu fick jag chansen. Det betyder också att vi fick stå backstage på scenen när Backyard Babies spelade! Det var en speciell känsla att stå där. Någon timme innan så gick Ida och jag förbi Dregen och man bara ehm oj där är han ja. vad ska jag göra nu, spela cool liksom. Haha starstruck japp. 
 
Vi fick även se lite andra band som Perikles, där Ida fick upp en sjunga en AC/DC-låt med dem, lite coolt ändå! Så såg Frida och jag lite av Samir och Viktor för skojs skull. Det var ju dock så pinsamt när de trodde att de spelade på Sweden Rock!? De sa det flera gånger dessutom. "Tänk va nice att man får spela på Sweden Rock", "Kom igen nu Sweden Rock". Som om de ens skulle kunna komma in på Sweden Rock liksom. No way. Att inte veta var man är som artist är ju pinsamt. Men men vi fick oss ett gott skratt i alla fall haha. 
 
Det blev en sen kväll, vilket jag inte är van vid. Kom inte i säng förrän strax efter halv tre. Det betydde också att det var väldigt svårt att komma upp dagen efter. Jag drack inget för det var jag som körde men var ändå helt slut. Kom inte upp förrän vid halv elva. Så det blev till att äta lite frukost, titta på Moto3 och sen göra sig i ordning och så cyklade vi ut till mina föräldrar dör vi tittade på MotoGP, fotboll och åt middag. Sen cyklade vi hem och chillade lite på soffan. Blev en sen kväll igen för jag insåg inte var klockan var. Kan ju också vara därför som jag är extra trött idag. 
 
Well well, här kommer lite bilder från i lördags.
 
 
 
 
 
 
 
 

sticky.

Hallo!
 
Alltså det här är inte okej. Vi har så varmt på kontoret. Det har varit så tidigare veckor också men då fick vi öppna fönsterna och få in lite syre. Nu får vi inte öppna längre. Det var några ventilationssnubbar här igår. De skulle sänka temperaturen med 2 grader, hur de ens är möjligt då det inte finns någon kylanläggning!? De har även ändrat så att ventilationen kommer att stå på hela nätterna så att det kanske kan bli lite svalare. Men än så länge kan jag inte säga att det hjälper. Det är ju inte så att jag sitter med jättemycket kläder men ändå så är man helt klibbig om kroppen och man börjar få huvudvärk för att här inte är något syre inne. Man vill bara sträcka ut armen och öppna ett fönster men det får vi inte göra för det stör ventilationen.. Hur ska jag klara av att jobba i tre veckor till i detta är en mycket bra fråga. 
 
Nu ska jag försöka klara av de sista timmarna på jobb innan jag ska ta mig in till stan och fika med min fina Bunny Therése. Det ser jag fram emot så hoppas klockan går fort nu och att jag inte tuppar av innan dess haha.

edge of thorns.

Hallo!
 
Motivationen idag känns tyvärr inte så hög. Vet inte riktigt varför men känner bara för att åka hem, lägga mig under täcket och somna om. Ångest ligger och darrar på ytan och bara väntar på att bryta ut i en attack. Därför  hoppas jag verkligen att timmarna på jobbet går riktigt fort idag så jag kan få cykla hem till min trygga famn och krama honom länge. 
 
 

bunny, bunny, bunny.

Hallo!
 
Helgen swooshade förbi som vanligt. Var på 1-årskalas/namngivning i lördags för Björns yngsta systerdotter. Vi bestämde oss för att cykla till dem så totalt cyklade vi ungefär 2,5 mil den dagen. Det var lite kämpigt men kändes bra efteråt. 
 
I söndags så pös jag hem till Bunny Therése som var så himlasuperdupersnäll och hjälpte oss med våra inbjudningskort till bröllopet! Det var mycket förberedelser med att klippa och så. Tyvärr så hann vi inte klart med allt. Vi saknade lite material men så fina de kommer att bli. De är redan över min förväntan, vilket är roligt. Igår efter jobbet så mötte jag upp Björn för att köpa lite mer material och så passade vi på att utträtta lite andra ärenden. Sen satt jag och limmade på några kort till. Ska se om jag eventellt kan sitta lite mer med det ikväll så att vi förhoppningsvis kan få ut dem i slutet av veckan. 
 
 
Lite färdkost ut till Bunny Therése. Var lite sliten från dagen innan och behövde lite energi för att orka med allt pysslande. Tyvärr så var den varken laktosfri eller vegansk men den var god ändå. 
 
Måste visa en bild på en av Bunnys galna kaniner. Min väska var tydligen väldigt spännande eller så ville han följa med hem till oss. Han hade svårt att inte hoppa runt den eller försöka hoppa i den haha.
 
Kolla vilken söt fluffboll!
 
Idag ska Björn och jag ut och springa efter jobbet och sen som sagt så ska jag försöka sätta mig med inbjudningskorten.
 
Ha en skön tisdag!
 

.

Hallo!
 
Jag hade tänkt att skriva ett inlägg igår om hur helgen varit osv. Var ganska pepp igår och hade saker inplanerat att göra när jag kom hem. Visste väl på ett sätt att jag inte skulle hinna med allt som stid på listan men jag tänkte försöka. Men istället så fick jag nyheten på eftermiddagen att en i min släkt hade precis gått bort. Min humör och energi sjönk drastiskt. Fick kämpa sista halvtimmen på jobbet innan jag kunde cykla hem. Därför så blev det heller inte gjort speciellt mycket av det jag tänkt att göra. Ändå skönt att ha någon hemma att krama om när det blir jobbigt. 
 
Idag är det en lite avslagen version av mig som sitter på kontoret. Motivationen och energin är inte riktigt där. Men jag försöker så gott det går och det är faktiskt ganska bra att ha någon annat att fokusera på just nu.

RSS 2.0