der letzte tag

Morsning Korsning

imorgon Imorgon IMORGON!

Idag var jag ute med min mor på Burlöv Center och shoppade lite så nu ska jag inte shoppa på länge hehe.

Dagens inköp:

Två bh:ar (har kommit på att de andra jag har är nog för små haha)
Ny mascara-Maybelline The Falsies Volym Express (rea)
Svart, matt nagellack
Hårfärg (som sitter i håret just nu, hoppas det funkar)
(Dyyr) parfym

Visste ni att det är skillnad på parfym och parfym?

"Du har kanske hört begreppen Eau de toilette, Eau de cologne med mera, men har du koll på vad det är för skillnad?

Parfym är indelade i olika koncentrationer, den vanligaste mixen förutom doftoljan är alkohol eller en blandning av vatten och alkohol. Dessa koncentrationer kallas olika enligt följande:

  • Parfym-extrakt: 20-40% doftingredienser
  • Eau de parfum (EDP): 10-30% doftingredienser
  • Eau de toilette (EDT): 5-20% doftingredienser
  • Eau de cologne (EDC): 2-5% doftingredienser

Ju lägre koncentration desto mindre intensiv blir doften och desto kortare tid “sitter den i”.

Eau de cologne tillverkades först i Cologne, Tyskland och var ursprungligen en specifik citrusdoft och i låg koncentration. Numera används Eau de cologne som benämning på alla parfymer som har en svag koncentration."

Hämtat från http://www.hittaparfym.se/skillnad-pa-parfym-och-parfym/ 

Jag köpte Eau de parfum så den ska ju hålla länge och är därför förhoppningsvis värd pengarna ;)
Nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. SCHEiSSE! Kjolen är typ bestämd eftersom Therése ska sy en till mig hehe.

Kommer ladda upp lite bilder och skitsnack från resan snart, håll ut ;D


träumer

Morsning Korsning

Wosh vad denna veckan gick fort! Oh btw I'm home hehe. Vi åkte klockan fem imorse och var hemma klockan sex på kvällen.

Jag är väldigt trött och ska gå och lägga mig snart men först ska jag kolla klart på "på smällen" som går på trean. Fixa garderoben imorgon och sen kaanske ut och shoppa lite hihi. Sen måste jag bestämma vad jag ska ha på mig på måndag. Jag fattar verkligen inte att det är dags nu, det är sjukt läskigt faktiskt.

Aja ville mest säga att jag är hemma. Skriver nog mer imorgon och kanske berättar lite mer om resan :)


sleep with one eye open

Morsning Korsning

Kände mig bättre imorse när jag vaknade men huvudvärken blev värre. Så vid nio tog jag ibumetin och somnade. Har sovit mestadels av dagen. Huvudvärken har fortfarande inte riktigt gått över så ska ta en tablett till. Snart kommer far och hämtar mig och så åker vi hem. Hinner vara hemma en snabbis innan vi åker. Som sagt så åker vi till Österrike idag och kommer hem nästa lördag/söndag. Så bloggen kommer vila ett tag nu ;)

Hoppas alla får ett skönt sportlov!

Tschüss!


I'm so sick, infected with where I live

Morsning Korsning

Någon kväll sen så kände jag mig inte riktigt bra. Igår kände jag mig yr. I förmiddags hade jag ont i magen och mådde illa. Jag skulle sett tecknena. I eftermiddags blev det värre. Mådde mer illa och började frysa jättemycket, med det kom även huvudvärk. Försökte sova men gick inte så bra. Om det var någon som såg mig så trodde de nog att jag hade krampanfall för jag frös så mycket att jag skakade något väldans. Ann var snäll och kom in med en kopp te som hon lagt lite honung i, jag kunde dock inte dricka det för mådde mer illa då. Jag tog iaf en ibumetin, somnade och nu mår jag bättre. Är lite svag och har kvar lite huvudvärk  men annars är det ganska bra :)

Dock vill Ann att jag kör Lovisa till dagis imorgon och hon ska vara där halv åtta. Sen kommer några av hennes kursare hit. Scheisse jag måste verkligen må bättre imorgon! Får se om jag åker hem imorgon eller om jag stannar kvar tills min familj hämtar mig vid fem, det beror ju på hur jag mår.

Så nu har jag fått klaga av mig lite och tänker faktiskt stänga av datorn och somna om.
Den bästa medicinen.
Håll tummarna för att jag ska bli bättre och kan åka imorgon ;)


can't take this

Morsning Korsning

Blev ingen bloggning igår. Ann var hemma men gjorde lite skolarbete. Ebbe hade blivit sämre. Jag satt och fixade med iTunes, ny dator=ingen spellista. Det blev en akuttid till vårdcentralen för Ebbe också. Han hade feber, förkyld osv. När de kom hem visade det sig att han hade förutom feber och förkylning även öron- och ögoninflammation. Stackars liten. Det blev tidig sömn igår, det blir typ alltid det här nere haha. Familjen går och lägger sig tidigt, jag har inget att göra alltså somnar jag också. Skönt att få mycket sömn.

Oh just det, det läcker in över matsalsbordet nu också. Så imorse kom hantverkarna igen och skottade snö från taket och borrade hål inne för att få bort lite vatten. Snart måste väl hela huset rivas, iaf stora delar :/

Ebbe sover och jag mår illa. Ligger just nu i soffan och tar det lugnt. Ska fixa lite mer med iTunes idag så att det blir klart och att iPoden blir synkroniserad och laddad innan vi åker imorgon.

Tscüss!


We were born for this

Morsning Korsning


<3

Thank you for being such a friend to me
Oh I pray a friend for life
And have I ever told you how much you mean to me
Oh, you mean so much to me
I'm thinking all the time
How to tell you what I feel
I'm contemplating phrases
I'm gazing at eternity
I am floating in serenity


I'll turn this around, and I must move along

Morsning Korsning

Idag har Ann varit hemma. Hon har haft någon form av magsjuka, kommer inte ihåg vad hon sa, men hon mår iaf mycket bättre idag. Men nu börjar Carl känna sig krasslig också. Scheisse, jag vill inte bli sjuk nu!

Dagen har för övrigt varit ganska lugn. Var på vårdcentralen på eftermiddagen och tog blodprov medan Ann var på BVC med Ebbe, den vanliga kollen. Det var en 6årig liten tjej på vårdcentralen som skulle ta spruta och hon tvärvägrade, grät och hade sig. Tyckte riktigt synd om henne eller om alla egentligen, mamma och sköterskorna. Sen körde vi upp till Toppen och handlade innan vi hämtade Lovisa.

Just nu sitter jag och mumsar på lite naturgodis och tänker kanske kolla film men iaf gå och lägga mig tidigt idag så jag kan sova bort eventuella bakterier.

Mumsig efterrätt!


I lay out my cards, I'm a joke, I'm a fool

Morsning Korsning

You see me, like no one, saw me before
And this part terrifies me so


Jag glömde ju skriva att vi åt god alla hjärtans dag middag igår. Vilket i för övrigt är en ganska fånig dag. Det kommer bilder imorgon, iaf på efterrätten :)

Per gjorde en väldigt bra tolkning på min bild, den tar jag tappar nallen. Han sa att det ser ut som om man släpper tag om barndomen. Har faktiskt inte tänkt på det men är ju faktiskt en väldigt bra tolkning och det är just det jag gör nu. Jag har öppnat dörren till vuxenvärlden och håller på att kliva över tröskeln. Jag är 20 år, är myndig, får handla på systemet, har körkort och har halvt flyttat hemifrån. Har redan lärt mig att ta ansvar för mig själv men inte tillräckligt..

Klockan är bara fem i nio och jag tänker lägga mig och läsa lite men ändå gå och lägga mig tidigt idag. Känner mig inte riktigt bra men jag tror att det bara är inbillning.


100215

Morsning Korsning

Skriver ett litet snabbt inlägg nu medan Ebbe sover och jag vill passa på att läsa min bok haha. Iaf jag hann inte lägga ut en outfit-bild i lördags för när jag gjorde mig i ordning så flög tidig iväg, bokstavligen. Helt plötsligt var klockan jätte mycket, jag var jättestressad och fick äta fort som attan. Sen fick jag ändå sitta och vänta på bussen för den var sen, så typiskt. Kvällen var helt okej och jag satt och pratade med Elin som jag inte träffat sen studenten. Eftersom hon tycker jättemycket om barn så ska hon komma ner hit och hälsa på någon gång ^_^ Jag tog bussen hem tio över tolv och somnade strax innan ett.

Söndag. Latisdag. Skulle egentligen packat men det var alltid andra intressanta saker som kom upp. Jag fick stresspacka lite i slutet. Det var lite svårt eftersom jag skulle pacla både till Ljunghusen och till Österrike. Jag tror jag har packat det mesta. Det som ska till Österrike är fortfarande hemma och mina föräldrar tar ner det på fredag när de hämtar upp mig på vägen. Halv åtta satt jag i bilen och körde till Malmö för att hämta upp Ann med familj. Vi kom fram precis samtidigt. Jag trodde Carl skulle köra hem men när han skulle ta emot nycklarna så sa han "du jag kom på att jag har druckit ett glas vin". Jaha tack för den, så jag fick köra ner till Ljunghusen. Det var lite läskigt eftersom det låg en stor väska där bak som skymde all sikt bakåt och eftersom jag inte visste var jag hade bilen utan att den väskan fanns där så kan ni ju tänka hur det kändes när man inte såg något bak alls.

Idag är det måndag. Vaknade sju imorse av att det plingade på dörren, det var tydligen de som ska fixas Lovisas tak. Gick upp tio i åtta, gjorde mig i ordning och åt sedan frukost. Fick veta att Ann är sjuk, Carl jobbar hemma, Lovisa är lite förkyld och Ebbe är fortf förkyld också.

Nu ska jag läsa min bok.
Ciao ciao!


You always take time to criticize me

Morsning Korsning



Igår morse gick jag upp tio i sex. Det var sjukt jobbigt men eftersom jag visste att jag skulle få komma hem så var det lite lättare. Runt tjugo över sex satt vi alla i bilen på väg till Malmö. Stannade till utanför centralen så de kunde ta sin packning. Jag sa hejdå och önskade de trevlig resa och sen fick jag köra bilen hem till Lomma. Hihi jag fick köra bmw:en. Fast ska erkänna att jag inte riktigt tyckte om den, jag visste inte riktigt var jag hade bilen och det gjorde att det blev lite svårare att köra. Sen var den också extremt känslig med kopplingen. Men jag kom iaf hem och kvart över sju klev jag in genom dörren till en lite förvånad familj. Haha de var inte beredda att jag skulle så så tidigt.

Jag var ganska trött när jag kom hem och ville egentligen gå och lägga mig men ist så ställde jag mig i duschen och tog lång tid på mig att göra mig i ordning. Jag tog bussen till Lund i de nya kilklackarna och bärandes på ett par pjäxor. Jag var lite lat och tog bussen från Lunds central upp till Botulfs hehe men jag orkade inte bära på pjäxorna den biten. Jag kom iaf in till Stadium och sa att jag skulle få mina pjäxor värma (så de formar sig efter foten). Han i kassan sa "okej men det är bara ett problem". Ehm jaha..? "du har strumpbyxor på dig och det kan du inte ha för de kommer smälta". Men ååh! "Vi har omklädningsrum där borta om du vill...". Ah scheisse, det visste ju inte jag speciellt inte eftersom på morgonen satte jag på mig svarta strumpbyxor och sen kort leopardkjol. Jag undrade vad de som såg mig tyckte när jag kom ut med kort kjol, barbent och höga kilklackar. Jag hade ju mina långa vinterjacka (tack therése och kajsa för att ni sa att jag skulle ta den!) som jag kunde försöka vira om mig. Vad som gjorde saken ännu mer förvärrad sen var att jag skulle få stå ute i butiken! Jag fick sitta i mina skidstrumpor som räcker precis upp till knäna och frysa först en stund medan pjäxorna värmdes. Sen när jag fick de på mig så var det inte lika kallt längre eftersom de var varma. Men sen fick jag stå upp i tio min i dem och tillslut gå i dem i fem min. Det var så pinsamt när det gick personer förbi så jag försökte alltid stå så att de inte skulle se att jag inte hade något på benen. Efter det så drog jag snappt på mig strumpbyxorna, betalade för två pjäxbagar och halvsprang ut från butiken. Alla var iaf väldigt hjälpsamma och trevliga i butiken men kändes ändå väldigt awkward.

Sen fick jag en myysig stund med favorittjejerna. Vi satt på donken och diskuterade, bl a th. Sen mötte vi upp Kajsa på H&M, där jag köpte ett halsband och lösögonfransar. De hade erbjudande på 20% på valfri vara. Smart av dem, dumt för konsumenterna. Det blir ju inte så mycket egentligen. Snabb sväng inne på Gina där Therése letade efter en snygg klänning men den verkade inte ha kommit in än. Efter det så skulle Therése och Caroline ta bussen hem så vi sa hejdå och kramde om varandra länge (eftersom vi inte kommer ses förrän det är dags för konsert!). Så gick Kajsa och jag till BK för att fika och sen för att köpa godis på Jättekul innan vi åkte hem.

Efter maten så hade Kajsa och jag lite pysselstuga inne på hennes rum där vi fixade skor, klippte i tröjor och byxor, lyssnade på musik och drack te. Mycket mysigt måste jag säga.

Jag har nu varit vaken i över två timmar och sitter fortfarande i pyjamas. Jag ska försöka ta mig i kragen och göra mig lite i ordning så jag kan göra cupcakesen idag, eller om hmm jag ska göra de imorgon. Får räkna på det. Sen måste jag bestämma vad jag ska ha på mig ikv och slutligen göra mig i ordning till det också.

Långt inlägg idag. Ska försöka ta outfit-bild innan jag åker ikv.
Ciao ciao!


My heart is a fist drenched in blood

Morsning Korsning

Jag har haft flera tillfällen idag där jag kunnat blogga men inte pallat. Kände mig så hängig hela dagen och på eftermiddagen kände jag mig helt tom...


Men det är bättre nu och jag hoppas det blir ännu bättre imorgon :)

Idag har det inte hänt något speciellt, det har varit typ som alla andra dagar.

Säger nog godnatt nu även fast jag inte kommer gå och lägga mig än. Blir nog ändå ganska tidigt idag efter jag ska vara uppe och försöka vara klar senast klockan sex imorgonbitti.
SLEEP TiGHT!


100210

Morsning Korsning

Idag åkte Ann och jag gemensamt och lämnade Lovisa på dagis och sen åkte vi till Toppengallerian och handlade. Kom hem åt lunch sen däckade både hon, Ebbe och jag. Tills hantverkarna som skulle kolla på Lovisas tak kom. De fick riva upp en bit av taket för att se hur mycket det läckt in och tydligen så är det mycket vatten! Så de måste riva hela taket och göra om där inne. Tycker synd om de.

Sen iaf så bakade jag muffins och Ann passade på att göra det också medan jag ändå var igång. Hämtade Lovisa på dagis och fixade glasyren när jag kom hem. Jag blev faktiskt nöjd med muffinsarna, de blev riktigt söta ^_^ (kommer bild sen) Dock så fick jag för mycket glasyr i mig. Det rann på händerna och sen tog jag någon sked, så jag mådde sjukt illa efteråt och ville bara spy. Men jag får ju skylla mig själv haha.

Imorgon är det typ vanlig dag och sen är det packning på kvällen inför hemfärd. Åker med familjen tidigttidigt på fredag morgon. Deras tåg går redan kvart över sju på morgonen. Sen tar jag bilen och kör hem till Lomma. Så får den stå där över helgen och så får jag köra bilen till Malmö på söndagkväll och hämta dem.

Nu ska jag se om mina föräldrar lyckats installera skype så ska vi se om jag kan skypa lite med de innan jag går och lägger mig. Ska föröska att gå och lägga mig tidigt men känner på mig att klockan ändå kommer hinna blir rätt mycket.

Anyway, I say good night now so I don't have to do it later.


It's time to move forward

Morsning Korsning

När jag hade klätt på Ebbe för att ut och gå så plingade det på dörren. Tror ni inte att det var hantverkarna som skulle kolla dörren då!? Typiskt. De fixade iaf dörren så det är jag glad över!

Ebbe sover och jag har inget att göra. Har läst och sovit lite jag med. Sitter och tittar ut och ser att det snöar igen, suck.

Ann är ledig imorgon, tänkte att då kanske jag också var ledig men hon har inte sagt något och sen tror jag hon ville renskriva anteckningar från skolan så jag får nog passa Ebbe vilket fall som helst. På torsdag har hon bara skola på morgonen och sen skulle hon räkna sina timmar för att se om hon kanske behövde vara på praktikplatsen en stund på eftermiddagen också. Men som sagt vi får se hur det blir. Jag ska även försöka baka denna veckan. Muffins, för Ann tror att Lovisa kan bli glad att ha det som färdkost på fredag. Så ska nog gå och kolla så alla ingredienser finns hemma.


I'm getting bored waiting round for you

Morsning Korsning.

Idag gick jag upp halv nio, gjorde mig i ordning, åt lite frukost och körde sen Lovisa till dagis. Än så länge har dagen varit lugn förutom att Ebbe har lite feber. Jag tror att Ann och han ligger och sover just nu. Så jag passade på att gå in på mitt rum, städa undan väskorna, sätta upp en plansch och bädda sängen. När jag skulle fixa till kuddarna så hittade jag en spindel i sängen! Jag brukar inte vara så rädd för spindlar men med tanke på att jag inte var beredd på att hitta den där + den låg ju i sängen, tänk så kröp den omkring där när jag sov!? Jag gick och hämtade lite papper och fick bort den lilla rackaren. Det slog mig också att nu när man bor i hus igen så kommer det nog vara ganska mycket spindlar här och även myror och annat skit. Det slipper man ju när man bor högt upp i en lägenhet även fast vi har faktiskt haft besök av några spindlar.

Nä nu ska jag fortsätta att läsa Luftslotten som sprängdes och så får vi se hur det går med Ebbe sen när Ann åker iväg på praktiken idag. Det är farmor som hämtar Lovisa på dagis idag, vilket är skönt. Tydligen så tycker farmor det ska bli väldigt spännande att träffa mig haha. De kommer nog hem lagom till maten eller så. Och Carl skulle åka hem som igår vid fem så han är väl hemma strax efter kl sex.

Det var allt för mig för tillfället.


I'm tired of bein' the victim of fate

Morsning Korsning

Jag skulle precis lägga upp detta inlägget och så hänger sig blogg.se och vill inte alls. Argh! Så gör ett nytt försök. Iaf. Förra veckan gick sjukt fort. Hade lite ångest förra helgen eftersom jag åkte ner söndagkväll och jobbade fram till fredag. Men det gick ändå galet fort. Denna vecka blir lite lättare för nu åkte jag ner måndagmorgon och skulle egentligen hem torsdagkväll men nu blir det tidigttidigt fredagmorgon ist. Jag hoppas denna veckan går lika fort som förra och även nästa vecka för då är det också en söndag-fredagvecka men jag har iaf fredagen att se fram emot då vi åkte till Österreisch!

Nu ska jag sova, har sovmorgon imorgon och egentligen ingen speciell tid att vara uppe till. Lovisa ska vara på dagis nio och Ann åker strax efter tolv så har ju lite hållpunkter men det är ändå sovmorgon :D
Anyway
GOOD NiGHT


All I feel is strange in your perfect world

Morsning Korsning

Nu var man nere i ljunghusen igen dåja och jag är trött. Måste komma på något att göra, speciellt på kvällarna här för det finns inte så mycket att göra. Det finns ingen rolig på msn (det har blivit så tråkigt nuförtiden) och internet kan inte erbjuda något heller oftast. Så det blir till att kolla på film. Måste komma på något! Någon som har något förslag?

Hantverkaren sa att han skulle komma mellan 15-16 förra fredagen men han hade ju inte kommit när jag gick och jag gick tjugo över fyra. Jag frågade Ann idag om det hade kommit någon och hon sa nej. Han hade inte ringt och sagt något heller!? Dålig stil! Sen behöver de ytterliggare några hantverkare hit för det läcker från taket i Lovisas rum så det behövs typ bytas. Så hon kan inte sova eller leka där inne för men vet ju inte om taket kanske rasar in.

Hej så länge!


strange

Morsning Korsning

Åh jag gillar!


We're not getting any younger

Morsning Korsning

Igår var vi ute hela familjen i Lund och på Nova. Fick köpt ett par pjäxor. Yeey mina första egna pjäxor *glaad*. Och ett par skor (som Kajsa och jag delar). Åh vad jag gillar halva priset! 




Igår kväll trodde jag att jag skulle få sitta hemma med föräldrarna vilket iofs hade varit mysigt men jag ville ändå träffa någon. Jag skjutsade Kajsa till Kim och stannade där en stund, hjälpte till och sminka Kim. Sen skjutsade jag de till en kompis där det skulle vara fest innan jag körde hem och åt middag. Efter det åkte jag in till Lund och hämtade upp Katrin och så åkte vi tillsammans till Myntha där vi träffade Nils och Sebastian. Det var trevligt fram tills det kom en dj och spelade jättehög musik så man knappt kunde höra vad man själv sa. Så det gick ju inte hålla en konversation.

När jag precis hade kommit utanför garaget så ringde mobilen och jag åkte och hämtade Kajsa. Träffade även lite annat trevligt folk där. Så nu är det typ bestämt eller något att Kajsa och jag ska åka till Sonisphere med Mattias haha. Ska bara köpa biljetter först också kanske.

Som sagt så blev det sent inatt så sov lite längre än vanligt idag.
I övrigt idag så har jag bakat muffins från min nya bok som jag fick av Nicc förra helgen. Fast hittade inget recept som klickade så gjorde bara vanliga med chokladsmörkräm och strössel.

Hoppas de blir goda ^_^

Dagens Anna
(myskläder, glasögon och ickefixat hår)

Strumpbyxor - Gina och Åhléns
Tröja - H&M
Strumpor - Lindex (såå sköna, tack Therése!)
Accessoarer - Shock, Punkt Shop och London

Nu ska jag först ta det lite lugnt och sen ska jag ta och sätta igång och städa mitt rum.

Hur har eran helg varit?


Won't look back 'cause there's no use

Morsning Korsning

Hemma!
Ann kom inte hem förrän efter fyra så fick ta bussen halv fem men jag är hemma nu iaf och det är väldigt skönt! Kajsa och jag har haft mysgirlsnight. Satt på kuddar på golvet i mitt rum, drack te, lyssnade på musik och snackade skit. My sister is tha shit ^_^

Jag började blöda näsblod av okänd anledning för en stund sen. Läskigt även fast det inte var mycket. Men man blir ju lite rädd när det börjar droppa blod. Klockan är inte så mycket men jag är trött efter en jobbig dag så ska faktiskt ta och sova nu och gå upp tidigt imorgon och på så sätt få ut mycket av morgondagen ist.
SLEEP TiGHT!


that's alright, that's okay

Morsning Korsning

Blogg.se bestämde sig för att sluta fungera igårkväll och även Bloglovin. Jag som hade tänkt att blogga för jag hade inget annat för mig kunde ju inte göra det. Det var ingen att prata med på msn så någon minut efter tio stängde jag av datorn och sov ist.

Imorse jag gick jag strax efter sju och Carl sa att Ebbe var nog lite havvaken och jag kujnde ta in honom på mtt rum om jag ville så vi kunde sova en stund till. Det försökte jag igår men det gick inte så bra för Ebbe somnade inte om. Så Carl sa att det var okej om jag ville ta mitt täcke och lägga mig i deras sängar vilket jag gjorde fast jag tog en filt. Ebbe låg och pratade i sin vagga och jag vilade men sen måste jag ha somnat för när jag kollade på klockan så var hon fem i halv nio! Haha det var skönt att få sova lite x-tra men var så trött när jag försökte gå upp. Idag har jag varit duktig och städat ordentligen på städdagen. Ebba har sovit mycket idag precis som igår. Det är iaf skönt att han gör det när man städar för då går det lite fortare. Väntade på hantverkaren idag som skulle fixa dörren för han ringde igår och sa att han var jättesen eftersom hans kollega var sjuk och undrade om det var okej att han kom idag ist. Idag ringde han igen och sa att han var försenat och hans kollega fortf sjuk så han skulle komma lite senare.

Ann ringde för en halvtimme sen och sa att hon hade slutet, skulle åka och handla och hämta Lovisa och sen komma hem så förhoppningsvis får jag komma hem lite tidigare än tänkt :D

Hej så länge!


We'll play this symphony of sympathy

Morsning Korsning

Mmm I'm tired. Jag har ändå försökt att sova mycket nu på nätterna. Det är väl bara en sån period antar jag, där man är trött och seg. Det går nog över snart.

Idag kommer äntligen någon som ska kolla på dörren, wiho!


AZUM!


something

Morsning Korsning

Nu har jag sett New Moon på datorn. Scheisse vad jag gillar den filmen!
Iaf jag ska försöka sova nu ovh vakna upp till torsdag som sen ska bli fredag och så får jag komma hem :D
So
GOOD NiGHT!


100202

(Detta inlägget skulle läggas upp igårkväll. Vad är det för fel på blogg.se?! Argh!)

Morsning Korsning

Som sagt så kom Carl hem ganska tidigt idag med Lovisa. Skönt att jag slapp gå ut. Strax efter fyra var Ebbe ganska gnällig och inget hjälpte men tillslut så när jag höll honom mot axeln för hundrade gången så somnade han bums. Det var så gulligt haha. Ann kom hem vid halv sex och då åt vi allihopa macka och te. Skulle egentligen haft lax men en sån här dag med mycket snö så är det ju mysigare med macka och te ;)

Man märker skillnad på Ann och Carl, tror nästan det är så i de flesta familjer. Ann är väldigt bestämd om Lovisa frågar om hon kan få välling eller macka innan maten medan Carl gav henne två rån-kex idag och sen även lite välling eftersom hon tjatade om det innan maten och några skinkbitar. Är det bara jag men är det inte ganska vanligt?

Nu ska jag ta och kolla Twilight innan jag ska sova :)
GODNATT!


now you wish that you meant something

Morsning Korsning

Idag blir en sån dag där men segar men inlägg. Man tänker sätta sig vid datorn och skriver men man pallar inte eller blir upptagen på annat håll. Ebbe har varit väldigt gnällig idag och jag tror det beror mest på att han inte sov så mycket på förmiddagen för han var så gnällig vid lunch och ville inte äta. Sen sov han lite mer än en timme innan han vaknade. Då gick jag ut med honom en sväng i vagnen så han somnade igen och nu har han sovit i snart en och halvtimme och jag har också fått vila mig en stund. Det var välbehövligt men nu är jag väldigt seg.

Nu skiner solen ute på all snö som har kommit. Jag tror aldrig jag har sett så mycket snö i Skåne innan hmm..Och sen är det ju februari! Vart tog januari vägen!? Man hann ju knappt blinka innan den månaden var över.

Carl ringde precis och sa att hans syster hämtar Lovisa och sen kommer hit. Hon ska äta middag här också ikv. Trevligt.


Åh snygging.

Låten.


contest

Morsning Korsning

Woop woop Therése tipsade mig om en tävling som jag självklart ställer upp i. Man kan nämligen vinna ett jättesnyggt halsband och en tröja! Här är länken till bloggen http://paramorefans.blogg.se/index.html
Jag rekommenderar att besöka bloggen om ni är Paramore-fan ;D
Håll tummarna för mig, eftersom jag brukar inte ha tur i såna här tävlingar!


Skriver mer om resten av dagen sen!


I'm so tired of being here

Morsning Korsning

Vad jag är glad att slippa vara ute! Snöstorm.


Kan sitta inne och mysa med en latte i handen ist.


happynews

Morsning Korsning

Liten uppdatering. Ann ringde precis och sa att hon hade pratat med Carl som skulle packa ihop från jobbet och börja köra hem. Han hämtar Lovisa på dagis och hinner han inte till fyra så skulle han ringa dagis eller farmor (som bor precis mittemot dagis) och fråga om hon kunde hämta Lovisa så länge. Det lär nog ta ett tag för det är typ snöstorm ute. Men jag slipper iaf gå ut en gång till och hämta Lovisa, så jag är glad :D


I want to get away, I want to fly away

Morsning Korsning

Jag trodde jag skulle blogga redan imorse men det blev inte så. Idag har jag pratat med mor en halvtimme vilket jag behövde, ätit både frukost och lunch, sjungit med Ebbe och gett honom lunch. Har även varit ute och gått en runda så Ebbe somnade och han sover fortf. Hoppas han sover ett tag till :)

Idag verkar det som att det är jag som ska hämta Lovisa på dagis och eftersom det inte finns någon bil hemma så får jag gå med dubbelvagnen och hämta henne. Tänkte redan när jag var ute mitt på att det skulle bli jobbigt eftersom det blåser mycket idag. Jag tittade precis ut genom förnster och det har ju börjat snöa nu också! Nein, scheisse!

Skriver mer sen.


The Show must go on

Morsning Korsning

The Show must go on!
Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!


Så nu är jag hemma. Slänger upp en bild på Zebbes Änglar. Ett av banden som spelade, med bl a Kristoffer och Per. Grymma.

Alla bilderna blev tyvärr suddiga :/

Nu ska jag sova och vakna upp till en ny dag :)
Godnatt!


I try

Morsning Korsning

Lite kort uppdatering. Dagen har gått ganska fort faktiskt, inte för att den är slut än men ändå. Jag har hunnit stryka skjortor, kolla upp tåg, flyg till th i mars och till eventuell resa till Sthlm och sätta igång en diskmaskin. Jag har även hunnit gå ut och gå, äta, platta håret och plugga lite tyska. Det som återstår att göra innan jag ska åka är att byta om till kvällens outfit, äta något, duka och skölja sallad till Ann och Lovisa.

Hoppas veckan går fort så det snart kan bli helg :)


Don't want to talk about it

Morsning Korsning

Dålig uppdatering igen, ska bättra mig haha. Jag hade 20års fest i lördags, kommer kanske att komma upp någon bild lite senare. Det var iaf väldigt mysigt :)

Igår tog vi det lugnt, åt tidig middag och var sen ute och gick på isen. Jag har aldrig sett så mycket is på havet i Lomma innan. Otroligt och det var länge sen det var så mycket snö. På kvällen var mor jättesnäll och skjutsade mig ner till Ljunghusen, så slapp jag gå vägen från bussen för den är bäcksvart när solen är nere. Det var faktiskt väldigt skönt att få sitta och prata med henne ist för att sitta ensam på en buss! :)

Nu har jag varit vaken i ungefär en timme. Jag gick upp precis när Carl och Lovisa åkte och Ebbe låg och sov fortf så jag passade på att gå och göra mig iordning (idag har jag iaf mycket kläder på mig hehe). Jag sitter för tillfället och äter frukost. Ebbe har vaknat och sitter bredvid i vagnen och pratar för fullt. Får se vad som händer idag, ska försöka uppdatera mer. Ikv ska jag till Lund och följa med Alex till Musik Direkt.

Ha en bra dag!


RSS 2.0