110331

Morsning Korsning

Idag ska jag först till Eductus mellan 10-12. Sen är det lite dötid men har då tid att förbereda mig till kl 14. Jag tänker inte säga till vad för jag är rädd att det ger mig otur då men håll tummarna för mig i alla fall! :D Sen blir det att vara kvar i Lund en stund och sen ska jag sätta mig på tåget och åka till Malmö och skolan.

Jag borde nog bestämma mig idag om jag ska gå på konsert imorgon eller inte. Jag vill så gärna gå, har velat det jättelänge nu. Har ännu inte köpt någon biljett dock. Har ingen att gå med. Försökte tvinga med Tim men han skulle tydligen hjälpa en kompis att flytta så han kunde inte. Kajsa jobbar till halv sju och jag vet inte hur intresserad hon är egentligen. Sen vet jag inte om jag känner fler som gillar Adept. Jag tror jag får gå själv :/

Aja nu ska jag snart gå ut med Charles och sen sätta mitt feta arsle på bussen.
Ha det!


110330

Morsning Korsning

Hela helgen var en packhelg. Nu är nästan hela rummet nerpackat om man kan säga så haha. Så jag varken orkade eller hade tid till att blogga. I måndags var jag på Eductus och sen när jag kom hem så satt jag i 5 timmar och rensade tidningar, jobbigt!

Igår jobbade jag på Sony Ericsson. Det var fem killar och jag som satt vid en station och flashade och testade. Det var faktiskt skitkul haha. Jag hade en sån himla dålig inställning när jag åkte till jobbet men den försvann sen. Var inte med i konversationen först. De pratade mest om fotboll och programmering och det är ju inte mina ämnen liksom haha! De började prata om bloggar och jag nämnde att jag hade en. Under resten av dagen fick jag höra "skriv detta på din blogg", "om du skriver detta så får du fler läsare" och "detta hamnar väl på din blogg sen!?". Satt och skrattade nästan hela eftermiddag och det var härligt! Jag behövde det mitt i denna ångesten som jag har. Tack! Efter jobbet åkte vi IKEA där jag köpte två klädställningar, galgar, burkar, 200 värmeljus (woho!). Fick sen låna bilen och köra till föreläsningen. Gick nästan och la mig direkt när jag kom hem.

Idag gick jag upp tio över sju. Jag ville äta frukost med mina föräldrar och ville ha mycket utav dagen. Det var förvånansvärt lätt att gå upp men det kan vara för att jag gick och la mig tidigt igår. Efter frukosten gick jag upp och kämpade i säkert över en timme med att skruva ihop den (j*vla) klädställningen. En utav de iaf. Jag fick först inte ihop det och var skitförbannad. Man borde ju tycka att få ihop en klädställning inte ska vara så svårt men hallå mina händer gör sjukt ont nu! Dumma IKEA-saker. Aja nu ska jag sluta klaga jag klarade ju faktiskt att skruva ihop den hehe (bara en kvar..) och nu hänger det en massa kläder på den eftersom jag har varit duktig och rensat ut ur garderoben idag. Har fått ihop en hög som ska säljas och/eller slängas. Annars är min säng full av kläder som ska med och som behöver hängas.

Nu ska jag nog ta en skön liten tupplur och sen kolla O.C. Sen är det dags för Zumba kl 17! :D

Ha det bra!


110325 - "arms take your last embrace"

Morsning Korsning

Idag har jag varit hos min jobbcoach, sökt jobb, fikat hos Kajsa, ätit middag med min föräldrar, tittat på Romeo och Julia och gråtit. Nu ska jag dock sova. Det är ju en dag imorgon också, en stor pack-dag.


Ha en fortsatt bra fredag ni som fortfarande är uppe!


110325

Morsning Korsning

Anledningen till att jag ville ta bort bloggen var att jag känner en liten press att jag måste blogga varje dag och vem vill egentligen läsa om vad jag gör på dagarna och mina känslor. Lite är ju personligt och varför lägger man egentligen ut det på nätet så att alla kan läsa det. Jag skriver ju inget spännande heller, mitt liv är ju inte spännande överhuvudtaget. Jag har fått två kommentarer när jag la upp att jag tänkte ta bort bloggen, båda var nej (ta inte bort). Hahah två st som bryr sig! Pfuh det är ju inte så mycket men har inte så mycket läsare heller. Aja jag kan ju säga så mycket som att jag funderar fortfarande. Beslutet är ännu inte taget :)


Trotsade väder och blickar idag och invigde min skor wie!
Nu har jag dock vääldigt ont i fötterna haha!


110323

Morsning Korsning

Jag tror att jag har bestämt mig för att ta bort min blogg..


110322

Morsning Korsning

Idag gav jag fingret till en gås för den började gå till anfall mot Charles och mig. Onödig fakta, det hände inget i alla fall. Jag har rensat lite till idag och sökt några jobb. Nu ska jag packa väska, fylla en flaska vatten och min nya termomugg med lite yummie te och honung. Jag ska nämligen spara pengar och cykla till Burlöv Center där det är en jobbmässa idag. Wish me luck!?!


110320

Morsning Korsning

Kort uppdatering. Nu ska jag snart sätta mig i bilen och köra till Malmö. Ska fika med Ida, Josefine och förhoppningsvis Adrian. Sen om jag hinner ska jag nog försöka fortsätta rensa i rummet.


110319 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Leggings - Netto
Linna - Gina Tricot
Skjorta - JC
Jeansväst - Carlings
Bandana - Shock


110319

Morsning Korsning

Igår stod jag i en kö i nästan en timme för att komma in till Sommar-och säsongsjobbmässa i Malmö som inte var något att ha. Lite nedstämd gick jag en sväng på stan, orkade inte prova några kläder även fast jag hittade en söt klänning och en snygg kjol inne på Shock. Kom dock hem med en termomugg och en matlådekasse från Lagerhaus.

Idag händer ingenting. Eftersom jag inte har hittat någon som vill hitta på något så ska jag nog ta och köra upp till Hbg och hälsa på min mormor. Passa på att hämta de assietterna som jag skulle få av henne. Ikväll får jag klara mig själv för att Kajsa ska iväg och jobba på Båten. Hon jobbar i bageriet på dagen idag och imorgon så det enda hon gör denna helgen är att jobba hehe! Men jag brukar ju klara mig själv så ska väl göra det denna kvällen också.

Trevlig helg suckers!


110317

Morsning Korsning

Jag har nu satt på mig mina skinnbyxor, en bmth-tröja och en mysig kofta. Ska snart packa en väska och sen ska jag ta mig ut i regnet för att ta bussen till skolan. Pallar inte, uuuhh. Aja det är fredag imorgon och sen helg, mhm! Ska försöka att hitta på något roligt i helgen, någon som har lust att hjälpa mig med det? :)


110316

Morsning Korsning

Igår somnade jag med boken i famnen haha. Blev väckt av mor som kom hem sent efter att ha varit och träffat några gamla vänner.

Idag ska jag...fortsätta rensa...söka jobb...och...tjaow vi får se. Ska iaf träna kl 17,00.

Ha en bra onsdag!


110315 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Kavaj - H&M
Klänning - H&M
Leggings - Gina Tricot
Skor - Nilssons


110315

Morsning Korsning

Idag var jag först på arbetsförmedlingen kl 11,00. Snabbt hem och äta och förbereda mig lite och sen tog jag bussen till Lund. Hade en jobbintervju kl 14,00. Gick väl helt okej. Sen gick jag en snabb sväng till stadsbiblioteket innan jag tog bussen ut till Nova och hade en mysig lunch med Therése. Eller hon åt lunch och jag drack te haha.

Foto: Therése Jangegård

Hon var tvungen att gå tillbaka till jobbet efter en timme och spatsera runt lite (och då menar jag lite) i butiker. Ringde till Alexandra och började sen gå till henne via ICA för att handla något att äta till kvällen. Hemma hos henne diskuterade vi lite bredband, åt och tittade på ett avsnitt av Greek. Sen gick vi den låånga biten från Gunnesbo in till Lunds universtitet. Det som gjorde det x-tra jobbigt var att jag denna dagen hade bestämt mig för att gå i kilklackar (mina fötter och vader gör så ont!). Föreläsningen var ganska tråkig och Alex somnade nästan på bänken haha. Vi höll över lite vilket inte gjorde mig så mycket men fick ändå vänta i en kvart på universitetssjukhuset i väntan på bussen. Det var kallt ska ni veta!

Kajsa la en varm vetekudde i min säng och kokt vatten till mig när jag kom hem. Tack! Så nu ska jag göra mig i ordning, koka en kopp te och krypa ner i den varma sängen med sista boken av Harry Potter(!).

GODNATT!


110314

Morsning Korsning

Idag gick jag upp som vanligt vid halv sju och gjorde mig i ordning, åt frukost och allt det där. Mor hade bestämt att vi skulle åka lite senare till jobbet idag. Dels för att hon ville ha sovmorgonen och dels för att jag inte skulle vara där så tidigt som jag brukar. Vi sitter i bilen kvart över åtta och precis då ringer min mobil. Det var från Manpower Student och de sa att det var något fel på mjukvaruleveransen (eller något sånt) så de fick skära ner på folk som skulle jobba idag. Så jobbet blev inställd för min del. Himla tur att mor hade bestämt att vi skulle åka sent idag och vi hann inte många meter från garaget. Hon fick släppa av mig och jag fick gå hem igen haha. Snacka om att ödet var på min sida idag. Om vi hade åkt som vi brukar så hade vi varit nästan framme vid Sony Ericsson när jag fick samtalet och då hade jag fått sätta mig och vänta på bussar ist. Lite surt är det ju ändå för man förlorar pengarna som man egentligen skulle tjänat men jag ser det på den ljusa sidan; jag har mer tid för att rensa och packa och jag har mer tid att förbereda mig inför imorgon :)



Dags att fortsätta på min soptipp!
Ha en bra måndag!


110313

Morsning Korsning

Igår, efter en liten ångestattack, så tog jag mig till Lund. Först till Alexandras vän Hillevi. Sen drog vi till någon annan polare innan vi drog till Lunds. Trevlig kväll. Snackade ganska länge med en kille från Kanada. Snacka om att jag fick öva på min engelska haha. Jag skulle ta sista bussen hem, 02,30. Gick till universitetssjukhuset och kom fram till hållplatsen strax innan 02,20. Satt och väntade i en halvtimme men det kom ingen buss! Började få lite panik eftersom nästa buss inte skulle gå förrän många timmar senare och det kom och satte sig en läskig kille på bänken bredvid. Eftersom jag inte bara sätter mig i en taxi och kan inte numret till någon så fick jag ringa hem be dem ringa efter en taxi till mig. Men jag har tur som har så snälla föräldrar för min pappa kom och hämtade mig! Jisses vad glad jag är att jag har mina föräldrar!

Idag har jag varit duktig, har rensat mycket i mitt rum. Nu ser det dock ut som en soptipp, verkligen! Det ligger grejer överallt haha! Tänkte lägga upp en bild men nee, det är lite pinsamt hihi. Ska börja packa ner i lådor lite smått innan jag fortsätter rensa tror jag annars blir det omöjligt att vara på rummet.


110311 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Solglasögon - Thailand
Jacka - MQ
B.Kay-tröja - tokiohotel.de
Hello Kitty-tröja - H&M
Leggings - Netto

Idag fick man gå med solglasögon om man inte ville bli bländad av solen. Så härligt att vara ute och gå! Log när jag gick i värmen (okej, inte sommarvarmt men varmare än det varit innan) och skulle ner till ICA och köpa Gummibären ;D


110311

Morsning Korsning

Mår mycket bättre nu :) Ingeting händer för min del idag så ska ta det lugnt. Kanske gå ut och gå en långpromenad med hunden. Ska även försöka hitta på något ikväll vilket inte är det lättaste.

Igår jobbade jag på Sony Ericsson. Kanske inte det bästa draget men ändå. Jobbade nio till fyra och skyndade sen till bussen ner till Lund central för att ta ett tåg till Malmö central. Kom till skolan 35 min innan jag började men föreläsaren var också tidig så kunde gå in i klassrummet tidigt och vänta där istället haha. Efter skolan var mor jättesnäll och hämtade mig. Åt middag i form av te och smörgås. Gick upp och la mig i sängen och tittade på Burlesque och sen blev klockan mycket och jag somnade.

Uppdaterar mer sen.
Ha en trevlig fredag alla (få) läsare! :)


110309

Morsning Korsning

Igår var det jättefint väder och termometern visade 10 grader fast jag tror att den ljög lite då solen värmde den. Men fick jag vara ute och njuta av värmen och solen!? Nä, jag låg i sängen och mådde dåligt. Det hela började kvällen innan med att jag började må illa. Var uppe 5 gånger under natten, mer tänker jag inte säga. Låg i sängen hela dagen och lyckades få i min en rostad macka.

Idag mår jag bättre och ska klä på mig och försöka ta en runda med Challe. Borde också gå till biblioteket och lämna tillbaka en försenad bok, posta en brev och hämta mina gamla glasögon. Får se hur mycket jag orkar. 



 


110307 - spara pengar?

Morsning Korsning

Mitt nya (dyra) köp;

Ljuset var konstigt när jag tog bilden.


110306

Morsning Korsning

Jaha då var man hemma igen, lite tråkigt faktiskt. Tiden gick himla fort. Men vi hade det bra i Linköping. Var ute på stan med Kajsa och mor. Det blev köpt en sak, väldigt dyr hehe men ack så fin och efterlängtad. Ville bara säga att jag är hemma så hoppas alla haft en bra helg! :)


110304

Morsning Korsning

Idag var jag hos tandläkaren och gjorde en lagning. Hade ju som jag sagt innan bitit av hörnet på en tand. De hittade även ett hål i samma tand så fick göra dubbel lagning. Behövde dock inte bedövning och det var skönt. Gick ganska snabbt. Eftersom jag inte ville slösa busspengar till Bjärred, där jag fortfarande går hos tandläkaren, så bestämde jag mig för att cykla. Det är ju bara 1 mil fram och tillbaka hehe. Känner mig duktig som ändå tränar lite hrm-hrm.

Nu ska jag försöka packa en liten väska. Åker nämligen till Linköping i helgen med familjen. Vi ska hälsa på farmor. Det kommer även en och tittar på cykeln idag och jag hoppas jag får den såld nu!

 
Något nytt?

Ha en bra helg allesammans!


110303 - Din dag

Morsning Korsning

GRATTiS till min lilla kusin idag som inte är så liten längre utan fyller 20 år idag hehe ;D


110303 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Jeans - BikBok
Tröja - Weekday
Kavaj - H&M
Accesoarer - Punkt Shop och Kina

Idag har ska jag på en jobbintervju i Lund. Är lite nervös men hoppas att det går bra. Sen ska jag gå en sväng på stan och se om jag kan hitta några träningsbyxor och måste köpa linsvätska. Sen hem innan jag åker till Malmö och skolan.
Sen ska jag fika med fina Annie! :D


110301 - Dagens outfit

Morsning Korsning




Byxor - BikBik
Tröja - Konsert
Skjorta - Weekday

Dagen till ära hade jag den fina tröjan jag köpte på konserten i Gbg den 5 mars i fjol.


110301

Morsning Korsning

1 år sedan idag!

<3


RSS 2.0