110630 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Tröja - Carlings
Linne - H&M
Shorts - Shock
Accessoarer - Shock, Punkt Shop, Ur&Penn

Halvdag med jobb sen en snabb sväng i stan för att uträtta ett ärende och köpa jordgubbar, yum! Hem, städa städa städa. Alex kommer hem idag så det måste ju vara fint hehe. Nu sitter jag dock bara och väntar på att hon ska komma. Vet inte när eftersom hon skulle hem och äta middag och sina föräldrar innan hon kommer hit så lär bli ganska sent.

Jag kan dock inte riktigt fatta att det redan är torsdag och helg för min del. Kan inte heller förstå att det redan har gått drygt två veckor sen Alex stack.


110629

Morsning Korsning

Imorse kom jag 15 min tidigare än vanligt till jobbet. Jag var nämligen klar tidigt och hade inget att göra hemma så jag kunde ju lika bra vara på jobbet och göra lite nytta istället. På lunchen satt jag och snackade musik med Martin och Niklas. Haha Niklas kallar min musik för mesig men det tycker inte jag. Underbart!

På eftermiddagen var det tack-fika för två som lämnar IA. Jag måste ju säga att Matthews fru gjorde de godaste brownies jag ätit! Sen kom Kajsa och hon fick komma upp och titta var jag jobbar och sen körde vi ner på stan. Fast först hem till mig för att hämta och lämna saker. Köpte lite grejer på lagerhaus för presentkortet jag fick i inflyttningspresent. Kom på att jag måste ju visa hur mitt rum ser ut, har jag helt glömt haha. Det blir kanske imorgon efter att jag städat klart och fått undan saker på vinden hehe.


110628

Morsning Korsning

Förlåt för dålig uppdatering! I lördags var jag ju i Skrylle, powerwalkade 5 km och låg sen och njöt av solen innan jag tog bussen hem igen. På kvällen låg jag i sängen och tittade på Changeling och åt naturgodis. Det är faktiskt en väldigt bra film, rekommenderas! I söndags gick jag upp tidigt och tog bussen så jag befann mig i Lomma kl 10. Följde med mina föräldrar ut och seglade. Det var mycket mysigt, gillar verkligen vår nya båt. Vi seglade till Barsebäck och åt lite lunch och sen tillbaka igen. Jag fick sen på kvällen köra bilen hem till mig med lite saker hemifrån.

Igår fick jag köra och hämta upp mor och hennes arbetskamrat vil centralen. Han hade med sig ett stort bambugräs eller vad det var och kunde inte ta den på cykeln och eftersom jag hade bilen så skulle jag hämta och mor skulle ta bussen och passade på att åka med i bilen. Sen var det jobb. På eftermiddagen fick jag två dåliga nyheter. Först ringde han från Lomma seglarskola och sa att kursen ar inställd för de andra två hade hoppat av. Jag blev jättebesviken, skulle nämligen ha gått en seglarkurs en vecka och verkligen lära mig att segla men sen är två typer som bestämmer sig för att hoppa av i sista sekund. Dålig stil! Jag kunde i alla fall jobba heldag. Sen fick jag reda på att projektet är försenat så inget jobb på Sample Section. Men de är ju ingen nyheter, det brukar ju aldrig vara i tid haha. Men fortfarande, hela min veckoplanering rasade då.

Jag fick ändå seglat igår för jag följde med mor hem efter jobbet och så stack mor, far och jag ut och seglade en tur. Hade med oss goda baguetter och så drack vi mousserande rosé och åt jordgubbar till det, mums. Klockan hann sen att bli en del och mor tyckte att jag kunde sova över. Hade ju inget med mig men bestämde mig ändå för att stanna.

Nu sitter jag hemma i lägenheten. Mor skjutsade mig hem innan hon skulle till jobbet. Jag fick även lille hunden med mig hihi. Ska skriva klart mitt arbete nu och sen gå ut och sola en stund. Kajsa kommer hem i eftermiddag så vet inte om vi skulle fika då, det hade varit mysigt.

Nu måste jag komma igång.
Ha en bra dag och njut i solen! :D


110625 - Riptide

Morsning Korsning

I morse bestämde jag mig för att jag åka på utflykt någonstans och utnyttja sommarkortet. Fick sån lust till att göra det. Efter att ha funderat lite så bestämde jag mig för att åka till Skrylle och gå runt. Jag vet att man kan cykla ut dit också för att få ännu mer motion, Alex och jag har ju gjort det innan. Men eftersom jag vill använda sommarkortet och eftersom jag inte hittar om jag cyklar själv haha så tar jag bussen ut och sen tar jag och går en långpromenad där istället.

Har ännu inga planer inför kvällen så får se hur det blir. Jag är grymt sugen på godis, gaah. Jag ska försöka sluta och äta frukt och annat nyttigt istället men idag har jag såna cravings.


110625

Morsning Korsning

Bilder från igårkväll

Grillning

Ny smak

Jeansväst - Carlings
Linne - Topshop
Nitbälte - Punkt Shop
Jeans - Bik Bok

Allt blev dock lite konstigt. Dagen började med att jag satt och pluggade lite och kollade på true blood. Vi halv två träffade jag Kajsa och vi tog en fika på Espresso House innan hon tog tåget till Halmstad och vidare till Tylösand. På kvällen mötte jag Per vid Bankgatan och sen vidare till hans kompis Kristoffer. På vägen dit berättade Per att Kristoffer var tvungen att åka till akuten. Jag orkar inte gå in på alla detaljer om vad som hänt men det var inte så bra. I alla fall så var vi 6 personer som satt och grillade, åt och pratade. Vi hade telefonkontakt med Kristoffer och det slutade med att han var tvungen att bli inlagd över natten. En åkte och hämtade nycklarna till lägenheten hos Kristoffer och kom sen tillbaka för att kunna låsa. Det kändes ganska konstigt att vara hemma hos någon som inte ens var där. Ännu mer skumt kändes det eftersom Kristoffer inte bor hemma längre heller. Jag hoppas allt löser sig i alla fall!


110623 - What you wanted, it didn't work

Morsning Korsning


Okeeeeeej, vad hände här?!?!?!?!?! Hahahah


110623

Morsning Korsning

Jobb som vanligt, fast bara 4 timmar. Åt lunch när jag kom hem och sen satte jag igång och bakade bröd. Var duktig och gick ut och powerwalkade och sen fick jag njuta av mitt goda hembakade bröd hihi. Sen kom Kajsa över en liten stund. Nu ska jag snart ta och sova tror jag, det är ju en dag imorgon också hehe. På tal om imorgon om någon inte har några planer så får ni gärna göra mig sällskap.


Bild från i tisdags


110622 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Bandana - Shock
Örhängen - Gina
Sonispheretröja - Sonisphere 2010
Shorts - Shock

Har knappt varit hemma idag. Jobb 8,00-16,30, hem en snabb sväng och sen ner och träffa Henrietta. Vi drack kaffe och snackade och sen skulle hon iväg för att köpa något till Roskilde och jag stack till Mobilia (-City Gross och Coop) och handlade till brödbak.


110621

Morsning Korsning



Idag ska jag in till Malmö med min fina vän Therése.


_

Morsning Korsning


110620 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Tröja - H&M
Skinnleggings - H&M
Accessoarer - Shock, Punkt Shop, Ur&Penn


110620

Morsning Korsning

Igårkväll, strax efter halv sju, knackade det på dörren. Jag blir skiträdd. Men det var bara två söta små chipmunks som kom och vålgästade med morötter, dip och kinderägg! Jag som ganska nyligen gått ur duschen och satt i mjukisbyxor och långärmad tröja, pluggade och lagade mat. Var inte alls beredd på det haha. Men det var väldigt mysigt att ha de här!


Idag var det jobb 8,00-16,30. Var dock lat och tog bussen imorse eftersom det regnade så mycket. Resten av kvällen har gått fort som blixten. Borde diska men orkar inte, tappade suget på allt nyss. Har i alla fall kokat mig en kopp te nu och ska titta på film eller något avsnitt eller något.


110619

Morsning Korsning

Imorse efter morgonkoppen bestämde jag mig för att jag skulle slänga på mig träningskläder och ut och gå, ganska långt. Jag plockade fram ryggsäcken och packade ner en flaska vatten, paraply (om det skulle börja regna), cykelkarta som jag lånade av Alex (utifall jag skulle gå vilse eller ville hitta en bra väg haha), plånbok och bok. Hade kolla en väg från början så började gå med musiken peppande från hörlurarna. Det slutade med att det inte blev som jag tänkt för jag gick fel haha. Tog av en för tidigt och kom ut på Norra Fäladen. Tänkte när jag var där att jag lika bra kunde gå till Lidl och köpa fil eftersom jag har slut på frukostmat. Tur att jag tog ryggsäck och plånbok med mig. Kände mig duktig som inte köpte något sött utan fil, müsli och två bananer haha.

Efter att ha strechat och gjort några sit-ups gjorde en god lunch bestående av en grov minibaguette, en banan och ett glas proviva.


Nu borde jag verkligen skriva på projektarbetet så jag kan få godkänt i kursen. Ska sen fixa lite i klädkammaren. Fick nya galgar igår så ska hänga upp lite från min överfylla tröjlåda hehe.


110619 - Gårdagens outfit

Morsning Korsning


Tröja - Carlings
BH - Lindex
Skinnbyxor - BikBok
Accessoarer - H&M, Shock, Ur&Penn och marknad

Igårkväll åkte jag hem till familjen i Lomma. Vi beställde mat från Grillen. Jag fick se Kajsas nya rum (mitt gamla haha). Det blev faktiskt fint, man känner knappt igen sig där längre haha :p


110618

Morsning Korsning

Igår, Therése och jag firade 4 år (egentligen den 12/6) genom att äta gott på Olympia pizza & café;



Sen stack vi hem till mig, åt godis och pratade.


Tack


110617 - I wanna be a white trash millionaire

Morsning Korsning

Okej confession time. Jag skulle ut till Nova och kolla på en typ spets tröja/klänning som jag hittade där förra helgen. Eftersom den var nersatt då så trodde jag inte att den skulle finnas kvar men man kan ju alltid hoppas. Jag anade i alla fall rätt, den var slut...nackdelen var dock...hehe...rean har ju börjat. Scheisse! Så istället för en klänning blev det lite annat 0:)


Skinnleggings - H&M, träningsbyxor - Stadium, grå oversize-tröja - H&M, linne - Topshop och svart nätoversizetröja - Carlings


110617

Morsning Korsning

Igår kom Kajsa och hämtade mig, hon hade även Charles med sig. Vi började med att åka en snabb sväng inom Skopunkten där vi både impulsköpte skor. Jag behöver skor men inte såna här. Har inte bestämt mig om jag ska ha kvar dem eller inte. Efter det styrde vi kosan mot Bjärred och Sommarkiosken där vi åt glass i duggregnet. Gick en snabb sväng ner till Långa Bryggan med Charles och sen körde Kajsa hem mig igen. Hon kunde inte sluta le när hon körde sötisen hihi.

Nu tänker jag sätta mig på cykeln och cykla ut till Nova. Ska kolla upp en sak och sen ska jag hem igen och skriva på Naturkatastrofprojektarbetet. I eftermiddag kommer Therése hit. Vi ska först äta och sen ska vi på kalas.


110616 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Körde på lite laidback idag
Skjorta - JC
Jeans - Cheap Monday


110616 - "Så jävla bra"

Morsning Korsning

Jisses vilken dag det var igår. Började jobba kl 8. Jobbade sen fram till 15, då fick jag skjuts av Hanna. Först ner till centralen för hon skulle köpa ett sommarkort, där var det dock jättemycket folk så vi fortsatte vidare till Stadsparken. Det var nämligen så att vi skulle ha avdelnings-sommar-aktivitet. Först bjöds det på lite snacks och sen när alla hade kommit blev vi uppdelade i åtta grupper om tre. Det fanns fyra olika stationer och vårt lag började med Boccia. Snacka om att jag gjorde bort mig där hahahah, jag slog bort mitt eget klot som låg nära den lille istället för det andra klotet.! Klumpigt av mig men man måste ju kunna bjuda på sig själv. Sen bytte vi station och då var det kubb. Först låg vi under men sen vann vi, woho! Samma sak var det på krocketen, först låg vi under och sen vann vi. Sista stationen för vårt lag var tipsrundan. Jag kunde inte en enda fråga! Men det handlar om cheferna som jag inte kan något om, vissa vet jag inte ens vem de är men det är ju inte så konstigt för jag har ju bara jobbat där knappt 2 månader.

Sen bjöds det på mat och tillslut prisutdelning. Vårt lag kom tvåa hahah! Vi fick varsin flaska med såpbubblor hihihih. Kom därifrån vid halv åtta med pastasallad och smör som blev över hehe.

Idag var det jobb 8-14. Nu sitter jag hemma och lyssnar på Bandit. Ikväll kommer Kajsa och hämtar mig med bilen. Hon klarade sitt körkort idag, grattis Grattis GRATTiS älsk! :D <3 Vi ska först till skopunkten och sen blir det nog Bjärred och Sommarkiosken woopwoop!


110614

Morsning Korsning

Idag är det riktigt tråkigt väder, det regnar. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, är ledig. Kanske följer med Alex ner till centralen vid 12. Hon åker till Singapore idag nämligen. Så nu är jag ensam i lägenheten i drygt två veckor, undra hur de ska gå haha.


110613 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Jeansväst - Carlings
Skjorta - JC
Långt linne - Gina Tricot
Skor - Skopunkten

Gillar egentligen inte denna spegeln, den är konstig för man ser jättetjock ut i vissa vinklar och smal i andra.
I övrigt jobb hela dagen och sen ut och gå en stund med Alex.
Nu blir det nog film.
Ha det!


110612 - 4 år

Morsning Korsning



Idag är det 4 år sedan du kom fram och pratade med mig för första gången.
Tack!
Tur att du kom på det!
<3


110612 - We don't celebrate sundays

Morsning Korsning

Idag har jag tråkigt...Alex och jag har varit uppe på vinden med kartonger och min gamla matta och sen stack hon för att träffa sin kusin. Jag har sedan dess målat naglarna i neongult och vitt, dansat runt på min nya matta till musik från Bandit Rock och varit ute och powerwalkat i 50 min. Nu sitter jag inne med datorn i knät när jag egentligen borde vara ute i det fina vädret. Vad ska jag göra nu?!?


110611 - Riktig tjejdag

Morsning Korsning

Dagen i bilder;






Gå i butiker.



Alex vaxade...

...och Anna hade ansiktmask och hårinpackning.

Snacks och Sex and the City the movie 1 & 2.



En teblomma!


110609 - Dagens outfit

Morsning Korsning


Bandana - Shock
Jeansväst - Carlings
Tröja - loppis
Nitskärp - Punkt Shop
Trekvartsbyxor - MQ


110609

Morsning Korsning

Jobb 8,00-12,30. Hem, plocka undan, titta klart på filmen som jag började kolla på igår innan datorn dog. Det är min dag än så länge. Snart ska jag ner på stan och lämna tillbaka ett par strumpor som det var hål i, in på Åhlens och titta på gardiner och sen till 3-butiken. Min reklamation har gått igenom och nu är det äntligen dags att få lämna tillbaka mobilen efter att den varit på reperation 3 gånger. Dock har jag svårt att bestämma hur jag ska göra, tur att mor följer med mig så jag inte blir blåst eller liknande.

Ikväll kommer Annie hit och fikar :D Ska bli trevligt att träffa henne igen, det var ett tag sedan nu. Imorgon är jag ledig igen.


Dålig kvalité jag vet men så här ser mattan ut i alla fall hihi.


110609 - the years goes by

Morsning Korsning

Idag är det 2 år sedan jag tog studenten. Det är helt sjukt va tiden har gått fort. Gillar inte det riktigt. Om jag hade kunnat så hade jag velat uppleva denna dag igen.








110608

Morsning Korsning

Idag var det jobb igen efter att ha varit ledig en vecka. Efter jobbet, vid halv fem, åkte mor och jag till IKEA. Vi stod först hur länge som helst och försökte välja gardin eller tyg till att sy gardin. Hittade dock ingen som klickade perfekt (förutom ett par svarta men vi var rädda för att det skulle bli för svart) och om vi gjorde det så matchar det inte till väggarna. Hatar väggarna i mitt rum i lägenheten. De är ful gulbeige strukturtapet. Dumt att bo i hyresrätt ibland. Men en glad nyhet i alla fall, köpte en ny fin svart gosig ryamatta :D Bild på rummet en annan dag.


Kavaj - H&M
Linne H&M
Shorts - Shock
Strumpbyxor - Lindex


110608 - Dancing queen

Morsning Korsning

Bilder från i lördags;


Fina Alex i sin nya snygga klänning

Fina flickor



Mer fina flickor

<3

Mina fina chipmunks

Det fanns mycket mer folk men fotade inte alla haha.


110606

Morsning Korsning

Idag är det Sveriges nationaldag och varmt! Jag la mig ute i solen en timme och sen gick jag in en timme och sen ut ytterliggare en timme. Börjar bli lite brun nu hihi.



Nu tänkte jag sitta och på tradera och andra sidor och få cravings efter att köpa fina saker haha. Alex sitter och skypar och sen ska vi lägga upp lite saker på vinden och så blir det nog film ikväll när regnet kommer.

Ha en fortsatt bra nationaldag, hur man nu firar det hahahah!?!?


110605

Morsning Korsning

Åh vilket härligt väder vi har haft! Har legat ute mycket förutom igår för då hann vi inte haha. Vi städade undan, var en snabb sväng nere på stan och sen fixade vi med spellistan inför kvällen. Igår hade vi nämligen "Inflyttnings-för-fest". Vi hade tänkte att dra ut sen så därför blir det förfest. Det var himla kul och bilder kommer upp imorgon då jag gått igenom vilka som är bra heheh.

Idag vaknade jag jättetidigt, kvart i sju tyckte jag att jag hörde någon stå och diska så jag gick upp. Då hade Alex redan städat upp i lägenheten!?!! Fick dåligt samvete men hon hade vaknat klarvaken vid sex-tiden. Efter att ha pratat en stund gick vi och la oss i våra sängar igen. Halv åtta bestämde jag mig för att gå ut och gå en runda. Alex hade redan somnat om. Gick en runda på kyrkogården innan jag gick upp, gjorde en kopp te och satte mig i sängen och tittade på Vampire Diares. Min lillasyster ringde sen och frågade om jag ville med ut och segla. Efter lite funderande så bestämde jag mig för att följa med. Tur va det för att det är min fars namnsdag idag så firade genom att äta gott på restaurangen i Limhamns hamn. Åh va jag tycker om att segla, det är så mysigt!

Nu är jag ensam i lägenheten. Alex är hos sina föräldrar och är för trött för att cykla hem så hon sover där så jag funderar på om att man ska göra sig i ordning och sen sätta på en film.


Omnomnom lunch

Hoppas alla haft en bra söndag!


110602 - whaaat

Morsning Korsning

Läste precis på Theréses blogg och hon påminde mig om att idag är det två år sedan vi hade vår studentbal, det är ju bara helt galet! Vad hände med tiden?!?


Man kanske borde färga håret så igen hahah...neee kanske inte.


110602 - galet med juni redan...

Morsning Korsning

Igår var det jobb hela dagen och sen ta det lugnt på kvällen med bland annat Humanoid City Live. Idag är det slappedag. Alex och jag låg ute i tre timmar och solade innan, har faktiskt fått lite färg hihi! Skönt att bara få slappna av och ta det lugnt. Nu sitter hon och skypar och jag sitter här, ska kolla något avsnitt Andra Avenyn och sen kommer Kajsa wie!

Ha en bra kristi himmelsfärdsdag och njut av solen :D


RSS 2.0