100430 - valborg

Morsning Korsning

Pepp pepp pepp. Idag är det valborg och jag sticker med Kajsa och Mattias på valborgsrock i Helsingborg. Crashdiet ffs! Jag står just nu och plattar håret, Kajsa kommer snart hem så hon kan hjälpa mig välja kläder hehe.Albumet på högsta volym


100429 - I try to change

Morsning Korsning

Det var jättemysigt att få komma hem igår även fast Ebbe var lite gnällig. Min mor tyckte dock det var kul haha.

Imorse vaknade jag strax innan fyra och hade sjukt ont i huvudet. Jag brukar inte ta värktabletter pga av min sjukdom men jag kände att jag var tvungen nu för jag höll nöstan på att spy så ont hade jag. Jag lyckades iaf ta mig upp ur sängen och fylla vatten i ett glas (som tur hade jag ett på rummet redan) och hämta min neccesär. Sen låg jag en stund i sängen och önskade att tabletten skulle hjälpa och att jag skulle somna om igen. Jag lyckades somna om ganska fort som tur va men när jag sen gick upp så kom jag inte ihåg om jag hade tagit en tablett eller inte. Neccen var nämligen stängd och allt låg orört. Varför skulle jag ha stängt neccen igen liksom?! Jag tror att jag bara drack vatten och trodde jag tagit en tablett men eftersom allt är lite luddigt så minns inte. Jag har sen haft ont i huvudet hela dagen eller iaf känt av det speciellt när jag böjt mig ner då har det blixtrat till i huvudet. Jag har ändå klarat mig hela dagen utan att behöva ta något och det är ju iaf skönt :)

Bl a för att jag har jobbat lite övertid denna veckan och andra orsaker så bestämde sig Ann för att ge mig ledigt imorgon. Jag fick välja mellan att åka hem idag eller imorgon. Vad väljer man?! Idag så klart! Så skönt att få sitta i sin egen säng och knappa på datorn. Är också väldigt tacksam över att få vara ledig imorgon, ska bli skönt.

Jag ska nu sova i min sköna säng och försöka sova ut imorgon, fast inte för länge, och hoppas att jag inte har huvudvärk imorgon.

Gute Nacht!Ni har säkert redan sett den i butik. Marabou passion med smak av passionsfrukt och chili. Jag tycker den är väldigt god, spännande blandning som passar bra ihop! Prova och låt smaklökarna njuta ;D


100428 - down with the dust

Morsning Korsning

Onsdag idag och solen skiner. Min förkylning har kommit tillbaka lite igen, blurk.

Efter att Ebbe har sovit middag idag så sätter vi oss i bilen och kör till Lomma och hem till min familj. Dels så vill Kajsa träffa Ebbe igen och sen så blir det skönt för Ann för då kan hon sitta och plugga i ett tomt hus. Lovisa hämtas av mormor och morfar och sover där inatt, annars så skulle hon också ha följt med till Lomma.

Har inte så mycket mer att säga just nu så ska fortsätta kolla på Jerry Springer :D


100427 - chemical

Morsning Korsning

Ebbe har inte varit lika gnällig och och det gick bra med Lovisa förutom att hon rev mig i ansiktet. När Ann kom hem hade båda barnen fått mat, badat, fått på sig pyjamas, fått välling, Ebbe fått sin medicin och han låg och sov i vagnen i Anns sovrum. Han tog sig dock bara en powernap för han vaknade sen när Ann hade kommit hem. Lovisa ville inte somna idag men det var tillslut jag som lyckades få henne att somna *lite stolt* hihi :$

Nu sitter jag och kollar på Ugly Betty och efter det är det Desperate Housewives och sen Cougar Town :DAnvänd handsfree. Det är faktiskt väldigt smart för att man har händerna fria och kan göra något annat när man pratar. En sak till som är bra är ju att man får inte lika mycket strålning till hjärnan, har jag hört iaf ;)


100426 - I have you wrapped around my little finger

Morsning Korsning

Jag känner mig så...otillräcklig, jag vet inte hur jag ska förklara det. Tidigare i kväll så bara grät Ebbe och jag försökte allt. Han hade fått pyjamas, ny blöja och välling men fortsatte bara gråta. Jag blev så frustrerad och kände mig så dum för så fort Ann kom och tog honom så slutade han att gråta. Jag antar att det är kanske normalt men det är ändå jobbigt.

Lovisas farmor hämtade henne vid fem idag (som hon gjorde igår också) så det blev lite lugnare här och så tog jag Ebbe och så kunde Ann plugga, hon har tenta på torsdag.

Nu ska jag fortsätta se Svenska Hollywoodfruar ;)


Låt
Wrapped av Alice in Videoland
Jag tycker det är en grym låt om man är ute och går. Speciellt om man går i takt med musiken.
Powerful.


100424 - hej igen

Morsning Korsning

Jag sitter just nu ensam i lägenheten, har ätit snabbmatsfajitas, kladdkaka och tittar på O.C haha. Jag frågade om det var någon som ville hålla mig sällskap men alla är upptagna, doh! Nu kl nio blir det tiramisuglass och millenium :D

Slänger upp en bild på den nya bikinin och underkläderna oavsett om ni intresserade eller inte hehe.

Vad tycker ni? :)


100424 - hej

Morsning Korsning

Nu är jag typ frisk, lite hostattacker då och då men i övrigt fine. Jag jobbade torsdag och fredag men orkade inte starta datorn för att blogga, var alldeles för trött för det. Men I'm back now :)

Kajsa och jag var en sväng på Burlöv Center idag. Jag skulle kolla på en ny bikini och det hittade jag :D Hittade även en ny BH med matchande trosor som var på rea. Kommer kanske bild lite senare. Nu ska jag försöka att bara shoppa nödvändiga saker hehe.Bok
Flickan som överlevde av Barbie Probert-Wright och Jean Ritchie
.
Den handlar om sjuåriga Barbie som egenltigen heter Bärbel och hennes storasyster Eva som är instängda i Tyskland under andra världskriget. Deras far är ute i kriget och de är ner än tjugo mil från deras mor. Valet är att stanna kvar och invänta invasionen eller fly.
Jag tyckte detta var en väldigt spännande bok, hade svårt att lägga den ifrån mig. Bärbel är "godkänd" av nazisterna men de är ändå offer under kriget. Det är också väldigt spännande att få läsa hur tyskarna hade det under kriget. Nu kan jag inte säga så mycket mer än läs den! Den är bara 299 sidor och inte alltför liten text.


100420 - sjukling

Morsning Korsning

Anledningen till att jag inte skrivit är för att jag blev sämre i söndags. Jag fick feber och ringde till Ann som sa att jag skulle stanna hemma. Så igår låg jag hemma med feber, hosta och kraxade som en kråka när jag pratade. Idag har febern gått ner lite men hostan är lite värre. Ville bara säga det, nu ska jag försöka hämta mig en kopp te.

Btw dagens tips/rekommendation kommer när jag är frisk så stay tuned!


100418 - play on the field

Morsning Korsning

I fredags hade jag ingen lust att öppna datorn. Jag städade på förmiddagen och sen tog jag det lugnt. Ann kom hem tidigt och bestämde sig för att åka ner till sina föräldrar med barnen så jag fick sluta lite tidigare vilket var skönt, var hemma redan vid halv fem. Då fick jag reda på att min far var sjuk så Therése kunde inte komma hit men ist så fick jag låna en bil och åka till henne. Vi hade mysigt lilla Bunny och jag ^_^

Igår så åkte Kajsa, Carin och jag på jobbmässa för XXXLutz, det nya österrikiska möbelföretaget. Först fick vi lyssna på en föreläsning som var på engelska för hans svenska var inte så bra. Sen ställde vi oss i olika köer för att få lämna cv och göra en snabb intervju. Carin och jag ställde oss i restaurang kön och Kajsa skulle bort till dekoratör men sen visade det sig att hon hade hamnat i fel kö. Hennes kö var mycket längre än vår men ändå så blev hon klar före oss. Det kom en kille från arbetsförmedlingen när det var min tur och frågade om det var okej att jag tog intervjun på engelska (de hade bara en som pratade svenska och två-tre som kunde tyska, dåligt!) så jag tänkte äh jag kan få öva på min engelska men blev ändå nervös. Jag försökte sälja in mig men märkte att det inte gick alls haha. Jag kommer inte få jobbet, det verkar som om de kräver lite erfarenhet också doh (stod i kö i över två onödiga timmar men jaja). I slutet så tittade han på min bild på cv:et och sa "du har varit på en konsert *pekar på bilden*, vilken var du på?". Jag förklarade att jag var på en festival och så klart så undrade han vilken och jag sa Svedala Sommarrock. Han undrade vilka band som spelade där och vilket som drog mest för min del och det var ju Backyard Babies. Han visste faktiskt vem de är haha. Sen frågade han vad jag annars brukar lyssna på. Jag tänkte värst vad han var nyfiken men sa att mitt favoritband är Tokio Hotel, tänkte att han kanske visste vem det var. "Reeaally?!" sa han och såg lite entusiastisk ut haha. Sen pratade vi en stund om TH och han undrade om jag tyckte bäst om de tyska eller engelska låtarna men det beror ju på vad det är för låt men för det mesta är det de tyska låtarna för min del. Han tyckte att Durch den Monsun och Schrei är bättre på tyska. Han lyssnade inte på de så men om han hörde något med dem så brukade han lyssna. Han frågade även om jag hade sett de live osv. Haha så jag fick något kul att prata om på min intervju hihi. Det roliga var att jag sa innan till Kajsa och Carin att jag kanske skulle prata om TH för att få personen intresserad för de är tyska haha och sen blev det ju typ så. Sjukt kul ändå haha.


En stol man fick när man gick därifrån haha.

Sen hem, busa lite med lillasyster, sova och ha gäster över. Det var några från skidgänget. Det var trevligt trevligt. En sak som är lite komiskt är att när jag var liten så var min mormor, Kajsa och jag på en loppmarknad och där köpte jag en ring för 5 kr. Jag minns att min mormor polera upp den och sa något om att den kanske var äkta men jag har inte kollat upp det och sen hamnade den i en låda. Igår så såg jag att Carin också hade en sådan ring fast med en annan färg på stenen och den har hon ärvt från sin farmor och den är äkta silver så jag tog fram min smutsiga ring som jag letade efter i alla kartonger och de såg likadana ut och hade likadana stämplar så då måste ju min också vara äkta. Far kollade på det idag också och aa det var den. Lite komiskt är det ju ändå haha.


Der Ring.

Igårkväll kände jag mig inte så bra som om jag hade feber och lite så. Idag när jag vaknade det så hade jag blivit förkyld blä. Helt seg i kroppen också det är så jobbigt. Så idag blir det verkligen en slappedag.

Jag hade tänkte börja med en ny sak på bloggen och jag ville vilja kalla det dagens tips eller dagens rekommendation. Stay tuned, den första kommer imorgon ;)


100415 - whisper to me...

Morsning Korsning

Tack till alla som höll tummarna. Det gick bra med Lovisa förutom två saker. Ann ringde tio i sex och sa att hon hade fått sluta lite tidigare och hon var hemma vid halv sju vilket var skönt. Lovisa började pilla på min tofs (jag har nästan alltid håret uppsatt när jag jobbar här för annars drar Ebbe i det) och började dra så sa jag ifrån att hon skulle sluta. Vad tror ni hon gör?! Hon tar tag i mitt nackhår med järngrepp och vägrar släppa. Aj som...! Ann var tvungen att avsluta sitt telefonsamtal för att komma och hjälpa till. Det spelade ingen roll hur mycket jag bad henne att sluta och försökte bända loss hennes fingrar. Tillslut fick jag ju loss hennes händer och med följde några hårstrån argh! Hon fick sig en liten utskällning av Ann och bad sedan mig om ursäkt. Droppen var sen när hon och Ebbe satt på golvet och hon sparkade till Ebbe så han höll på att trilla omkull = slå huvudet i golvet men Ann hann att rädda. Jag har nog nästan aldrig sett Ann så arg. Det var det som hon gjorde idag.

Nu ska jag lägga mig och läsa ett tag fast först så ska jag kolla på någon film jag filmade på en av th-konserterna blev så sugen på det hihi.

Bis dann!


100415 - Your time's about to come

Morsning Korsning

Jag kommer ihåg när jag gick i tvåan och satt i matsalen och jag hade min b.kay tröja på mig. Då kom du fram till mig och sa att jag ahde snygg tröja och du undrade var jag hade köpt den. Jag kommer ihåg att jag blev lite överrumplad och att jag var lite bitchig. När danskursen började i trean så var du där men jag kom inte ihåg dig. Men det verkade som du kom ihåg mig eller för att jag hade th-tröja på den dagen. Du kom fram till Therése och mig och sa att du också gillade th. Det var lite kyligt i början och jag kommer ihåg hur avundsjuka Therése och jag blev på dig när du fick åka ner till fanpartyt och träffa dem. Men att du kom hem med varsin plansch med äkta autografer till oss med utan autografer till dig själv. Det betyder så oerhört mycket för mig att du gjorde det! Kan inte beskriva hur mycket. Vi ble bättre och bättre vänner. Vi träffades lite på fritiden och pratade lite då och då. Nu har vi fått se våra största idoler tillsammans även fast du fick de några gånger innan ;)
Jag hoppas verkligen att vi träffas mer än vad vi gör nu!
Tack för allt Caroline!
I love you


together we’ll be running somewhere new


Ann ville inte att jag skulle åka iväg till babycafét med Ebbe idag för han har fortf ganska hög infektionsrisk och hon orkar verkligen inte ha honom sjuk igen. Carl åkte till Polen idag och Ann jobbar till sju så det är jag som hämtar Lovisa och ge båda barnen mat. Jag tror jag ska försöka få Lovisa att gå och lägga sig men jag tror inte det kommer funka men vi får se :) Håll tummarna för mig.


100414 - dagen var lyckad trots allt

Morsning Korsning

Sådärja. Ebbe har varit gnällig hela dagen men that's life. Hämtade Carl vid två och sen vid tjugo i fem så fick jag låna bilen och så körde jag hem. Far blev glad för sina presenter tror jag, han sa iaf att jag känner honom rätt så jag tolkar det som att han blev glad ;) Vi åt en god middag och det blev tårta till efterrätt. Efter lite tv-tittande så var det dags för mig att köra tillbaka igen.

När jag kommit ungefär halvvägs så ringer min mobil. Jag trodde först att det var någon hemifrån som skulle säga att jag glömt något eller att det var Ann som undrade när jag skulle komma eller så men ack så fel jag hade (svarade i handsfree så kollade inte vem det var)! Först kunde jag inte riktigt höra men sen...! Känslorna bara svämmade över och de var så många att jag bara kunde stirra rakt fram helt tomt (vilket inte är bra när man kär bil hehe). Tack Caroline, tack! <3 Hon är i Paris för att se TH's sista konsert för denna turnén och hon ringde mig under Monsun!

Skriver mer imorgon!


100414 - happii birthday

Morsning Korsning

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är fars födelsedag. Hurra Hurra Hurra!
Grattis far på födelsedagen! :D Hoppas du får en bra dag!

Ebbe bara gråter och gråter idag. Jag blir så frustrerad för jag vet inte vad jag ska göra. Han har fått mat, ersättning och han har sovit dock inte så länge som han brukar men ändå. Förhoppningsvis blir det bättre snart.

Nu ska jag försöka ringa gastromottagningen igen och sen får vi se vad som händer.

Hur ser eran dag ut?


100413 - kladdkaka is yummie

Morsning Korsning

När jag hade hämtat Lovisa från dagis så fick jag sån lust att baka kladdkaka men så kom Ann hem och de flög iväg. De kom dock tillbaka vid halv åtta men tänkte att kanske var försent och jag satt och pratade med Kajsa och försökte bestämma grejer så var lite upptagen. Klockan åtta hörde jag Ann hålla på och skramla i köket så jag gick ut för att kolla och yey hon gjorde kladdkaka :D Hon var också så sugen på det. Då blev jag glad hihi.


Hade varit gott med bär till också!

Desperate Housewives och Cougar Town är slut och jag ska nog läsa lite innan jag ska sova.
Imorgon måste jag komma på hur jag ska packa in fars presenter och så ska jag hämta Carl på Svågetorp vid två. Imorgon kväll så åker jag hem en sväng för att fira far.

Gute Nacht!


100413 - man måste få skratta ibland

Morsning Korsning

Oboy är gott! Drack det till lunchen idag, det var länge sen jag drack det också. Och så kollade jag på sällskapsresan 2, den där de är i alperna haha. Så rolig!
100413 - godmorgon

Morsning Korsning

Idag är det tisdag, för er som inte visste det haha. Det verkar bli en fin dag idag. Man kanske ska passa på att sitta ute lite :)

Idag händer inget speciellt. Det är jag som hämtar Lovisa på dagis och innan dess måste jag upp till Toppen för att köpa min medicin, jag glömde göra det igår.
Hur ser eran dag ut?


Jag hoppas på en sånhär dag
fast utan mössa och halsduk.


100412 - jaha det var den dagen

Morsning Korsning

Jaha nu har denna dagen gått, gick ganska fort faktiskt. Jag hämtade Lovisa från dagis och åkte sen till Toppen. Först visste jag inte alls vad jag skulle handla men med lite hjälp från mor via tele så hittade jag. Hoppas nu han blir glad för det också :)

Kvällen var trevlig även fast Lovisa var lite skrikig. Ann och jag hade många trevliga samtal.
Nu ska jag se slutet av Millenium för hann inte göra det innan och sen möjligtvis läsa lite innan jag ska sova. Upp tidigt imorgon jupp!

Gute Nacht!


100412 - ibland önskar jag att tiden går fortare

Morsning KorsningAnn kom hem redan vid ett idag. Hon skulle egentligen haft praktik till fyra men de skulle tydligen ha något personalmöte så hon fick åka hem ist. Ebbe sov knappt en timme nu efter lunch så han är redan uppe och pratar på för fullt.

Jag mår inte så bra just nu och ska ta och kolla lite millenium medan han får sitta och leka på sin matta bredvid. Han verkar ha ganska kul iaf :)

Vid fyra ska jag hämta Lovisa och sen ska hon och jag åka upp till Toppen och så ska jag se om jag kan hitta en födelsedagspresent till far.


100412 - ny vecka

Morsning KorsningNy vecka igen. Solen skiner utanför fönster. Ebbe har sovit väldigt länge nu men jag tror han behöver det. Han har tydligen varit sjuk hela helgen och är på antibiotika igen. Öroninflammation igen. Men inhalatorn gick riktigt bra i morse och det var skönt.

Jag vill göra något nytt, spännande med mitt hår men vet inte vad. Tänker iaf inte klippa det kort, har haft det många gånger och det är fortfarande inte långt. Jag trivs med att vara blond så färga det mörkare är inte någon idé. Haha det låter som jag bara ska låta det vara.


100411 - mhm

Morsning Korsning

Tjena lääget!? Haha jag vet inte vad det är med mig idag hihi. Känner mig hyper men samtidigt trött och uttråkad. Fråga mig inte hur det går ihop. Jag vaknade med huvudvärk idag och lite irriterad i halsen (jag drack inget med alkohol i igår!) men jag tror det beror på att mor har feber och är förkyld.

Idag hände det nog inte så mycket. Gästerna är fortfarande kvar och de åker efter lunch. Idag blir det nog en slappedag och sen ska jag ner till Ljunghusen ikv, suck.. Btw idag är det 3 månader sen jag började jobba där! Scheisse vad tiden har gått fort ändå haha och nu är det mindre än 2 månader kvar också. Skönt hihi.


Audrey is fiiieeerce


100410 - isländska tårtor mums!

Morsning Korsning


Audrey

Mhm det var goda tårtor! Dóra är så duktig på att baka, speciellt isländska tårtor. Yummie! Och Sophia gjorde en god alkoholfri drink till mig, wie! Kvällen var lyckad och det var mysigt. Hämtade upp Alexandra på vägen dit eftersom det verkligen ligger på vägen och sen körde jag henne hem också. Stannade även kvar en stund och snackade hos henne. Hon har en sån härlig idé till en tjejmiddag, jag hoppas verkligen det blir av ;)

Nu ska jag sova godnatt!


100410 - going out swinging

Morsning Korsning

Kvällens outfitKjol - Shock
Linne - H&M (Kajsas)
Jeansväst - Tradera (Kajsas)


100410 - gillar inte att lata bort dagar

Morsning Korsning

Hehe hej hej. Det blev inget bloggande igår. Jag städade lite och sen var jag tvungen att ta hand om Ebbe hela tiden för så fort man gick ifrån honom så började han storgråta. Han börjar få tänder och det gör ju väldigt ont och så fick han feber också så han var lite gnällig. Barn brukar få feber när de håller på att få tänder har jag lärt mig haha. Jag åkte med Ann in till Svågertorp för hon skulle lämna av Carl där som skulle till Norge. Jag tog bussen in till stan och köpte Dóras present och sen lite godis på netto och satt utanför ett tag och väntade på att far skulle ringa. Han sa att han nog skulle vara kvar länge så jag satte mig på en buss hem ist. Det blev lite städande och tv-tittade sen och strax efter tio så kom min faster och man som vi var hos förra helgen och en faster till. Satt och pratade en stund och drack vin innan det var dags att sova.

Idag har jag bara låtit tiden rinna iväg. Usch gillar inte göra så egentligen, vill få ut så mycket av dagen men idag har jag bara inte orkat. Måste slå in Dóras present och snart göra mig i ordning för ska ju iväg på kalas hos Dóra ikv ;) Nu måste jag sätta igång!

TTYL


100408 - varför ska man alltid fastna när det är spännande?!

Morsning Korsning

Ni som höll tummarna för mig, tack det hjälpte haha. Det gick faktiskt bra att hämta Lovisa på dagis idag. Hon var lite ledsen för hon hade trillat men efter ett tag så lyckades jag tina upp henne.

När klockan blev åtta så kände jag mig jättetrött. Ann skulle kolla på the forgotten och jag pallade inte resa mig ut soffan. Sen var det ju så spännande att jag bestämde mig för att kolla klart hela. Efter det hade jag tänkt att gå och lägga mig i sängen och kolla på något missat avsnitt på nätet eller läsa men så började criminal minds. Jag orkade fortfarande inte resa mig och tänkte att jag kunde väl sitta kvar ett tag till. Tillslut så var jag ju tvungen att se hur det gick! Så satt hela programmet även fast jag inte ville det haha. Jaja jag får lägga mig och läsa lite nu och sen stänga av datorn. Jag har ändå sovmorgon imorgon yey!

Gute Nacht!


100408 - shake

Morsning Korsning

Jag har varit på babycafét idag. Mysigt som vanligt men idag så hoppade vi fikan för att jag fick låna bilen idag och köra (vilket var skönt, att slippa ta bussen) och Ann var tvungen att ha bilen senastkvart i tolv så hon inte skulle komma försent till skolan. Ebbe har fått sin lunch och ligger just nu och sover som vanligt och jag väntar på att min lunch ska bli klar. Idag är det jag som hämtar Lovisa på dagis och även ska ge henne middag. Håll tummarna för att det går bra haha! ;)

Solen skiner idag igen men det är lite kallare och det blåser. Får se om jag sätter mig ute en stund sen.


100407 - Whataya want from me

Morsning Korsning

Har väl inte så mycket att skriva egenltigen. Det har varit härligt väder idag, ändå har jag mest suttit inne hmm..
Grillen invigdes med grillade hamburgare till middag, yum! Har ett jävla virus som inte vill släppa, är riktigt trött på det nu alltså!

Imorgon blir det himlaliv med Ebbe och försöka ta det lugnt.Godnatt folks!

100407 - the sun is shining

Morsning Korsning

Godmorgon, vilken underbar morgon! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Vad munter jag låter haha.
Jag gick upp kvart över sju och jag har ätit frukost, tvättat håret och klätt på mig. Just nu sitter jag och kollar på Jerry Springer. Ebbe sover fortfarande. Mitt te smakar fisk :( Och jag har haft den "break your heart"-låten på huvudet hela morgonen och jag gillar inte den låten. Gillar inte sån musik heller.

Hoppas det bllir en solig och varm dag idag. Ttyl :D


100406 - first time

Morsning Korsning

Nu har jag ätit sushi för första gången och det var hmm speciellt haha. Asså det var varken gott eller äckligt. Sen beror det nog lite på vad man köper för något. Man lär väl sig om man äter fler gånger ;)


100406 - Right now I'm tired

Morsning Korsning

Hehe hoppsan, jag har verkligen varit dålig på att uppdatera men sen har jag faktiskt varit bortrest över helgen också. Antar att detta kommer bli ett ganska så långt inlägg. Kan iaf varna för det ;)

I onsdags när jag hade varit och hämtat Lovisa och hennes kompis Jacob på dagis så sa Ann att om jag höll koll på barnen så hon kunde städa klart så skulle jag få åka hem sen. Wie! :D Superskönt och snacka om en kort vecka.

I torsdags så fyllde min älskade sötnos och bästa vän 20 år! 20 känns så stort och jag kan inte fatta att du är det nu. Det firades med middag på Ming Palace. Sen åkte vi hem till Therése och kollade på antikrundan haha! Efter det blev det den gamla filmkvällsklassikern Eurotrip. När jag skulle åka hem så fick jag låna en jacka av Therése eftersom jag bara hade tagit min tunna "skinn"-jacka hehe. Det var väldigt snällt tycker jag ^_^

Kvällens outfit


Love you despite everything<3


Tjockis haha!

 I fredags gick jag upp tidigt och satte mig i bilen med resten av min familj. Mitt på dagen någon gång så var  vi framme i Linköping, hos farmor. Där får man alltid mycket mat haha. Vi gick en sväng på stan och hade det mysigt. Vi sov över och sen var det upp tidigt igen för att åka iväg till Kolmården :D Där mötte vi upp min ena faster och hennes man. Vi hade verkligen tur med vädret, sol och varmt. Det var jättemysigt!
  
(Klicka på bilderna för att få de större)

Sen var den påskmiddag och påskäggsletande innan alla slocknade.

Söndag var en slappedag. Mina föräldrar, min faster och hennes man åkte ner för att kolla på båten. Kajsa, min ena kusin Rikard och jag stannade hemma och tittade på tv. Riktigt fint och varmt var vädret så när de andra var tillbaka så invigde vi grillsäsongen med att grilla korv till lunch. Efter lite fika och prat så var det dags att sätta sig i bilen för 5 timmars lång bilfärd hem. Usch vad det är tråkigt att sitta i bil. Lite roligare var det när jag körde hihi. Det jobbigaste var när mor körde och jag satt fram för då satt retstickorna far och Kajsa i baksätet och störde sig. Arhg haha!

Måndag = Annandagpåsk = slappedag. Jag gjorde inte så mycket. Städade mitt rum lite grann. Hjälpte iofs far att städa ur skåpen i badrummet på ovanvåningen. Åkte en sväng till IKEA där jag bytte några glasburkar jag köpte där sist och köpte ett par större.

Idag då ja. Fick sovmorgon och var inte i Ljunghusen förrän halv elva. Dagen har varit ganska lugn. Jag har tittat på missade avsnitt och fixade lite grunder här på bloggen så därför jag inte skrivit tidigare. Idag är det även Anns födelsedag så jag köpte tulpaner till henne och ikväll ska det firas lite med sushi. Första gången i mitt liv jag äter det då uppdaterar senare om vad jag tycker om det ;)

Scheisse det är redan 6 april. Ibland är det faktiskt läskigt hur tiden går fort! Ibland är det skönt också ;)


RSS 2.0