knokk 'em dead, kid

Morsning Korsning

Imorse upptäckte jag att jag hade glömt plånboken i bilen och min pappa hade kört den till sitt jobb. Jag var så arg! Fick låna pengar av min konsert/th-kassa till optikern. Allt gick bra där iaf och sen träffade jag älsklingsflikkan. Vi sprang runt på stan och jag fick låna pengar av henne så jag kunde köpa ett par leggings. Vi åt lite lunch donken också. Sen var hon snäll och bjöd mig på en lussekatt <3


Haha, vi har förändrats ;)

Sen satte var vi tvunga att säga hejdå och så satte jag mig på ett tåg till Malmö och träffade min jobbcoach. Det var sista gången och det känns faktiskt sorgligt. Jag tyckte om henne och tyckte det var jättebra att ha en jobbcoach. Sen gick jag iaf och lämnade tillbaka Breaking Dawn på biblioteket och sen strosade jag runt i stan tills min pappa slutat jobba så åkte vi hem tillsammans.

Imorgon ska jag få se Paramore igen :D


since you've been gone

Morsning Korsning

Woosch vilken helg. I fredags gick jag också upp tidigt för att tvätta mitt hår och så att det skulle hinna torka innan jag skulle iväg och jobba. Var iväg vid tio och hade som sagt ledsagning till landskrona lasarett. Vi var klara där halv ett så så ringde jag efter färdtjänst. De sa att de inte hade något förrän klockan två men att jag skulle ringa tillbaka efter en halvtimme och se om det hade kommit någon avbokning. Palla vänta i en och en halv timme tänkte jag och var lite smått streassad eftersom jag skulle hem och göra mig i ordning inför kvällen. Vi satte oss i kafeterian och tog det lugnt innan jag ringde tillbaka men de hade inte fått någon avbokning så vi fick vänta till två. När klockan närmade sig två gick vi till ingången och väntade där. Klockan blev fem över två och vårdtagaren blev otålig och bad om att få ringa till färdtjänst och hon skällde typ ut de lite för att de inte hade kommit och sen visade det sig att vår taxi hade avbokats, wtf?! Så det skulle inte komma en förrän 14,35 men som tur va så kom det en 14,20 och så behövde inte betala för den. Var hemma vid kvart över tre ungefär och bytte om direkt och ställde mig i badrummet för att bättra på sminket och fixa håret. När mina föräldrar var hemma och allt klart så åkte vi iväg till Malmö. Parkerade bilen och gick in på fina Hilton, scheisse haha! Vi fick hamburgare (ofta?) och sen fick man sjunga singstar om man ville innan det var dags att dela ut biljetterna. Vi sattes i bussar och åkte ut till Malmö Arena. Den är stor alltså! 
iDOL! Aaah! Det var så coolt och sjukt härlig stämning i hela arenan. Jag vet inte hur mycket det märktes i tvn haha men det var grymt härligt. Minne för livet alltså :) Det kommer lite bilder sen så fort de laddats över till datorn. Vi hade tydligen de dyraste biljetterna och aa vi satt ganska långt fram, VIP. Man tackar ju inte nej till att få se det gratis, Tele2 bjöd min pappa på det.  

Lördag. Jobb. Så det var bara att gå upp klockan sex och sticka iväg till jobbet. Fick reda på att jag och en kollega (det känns så konstigt att säga så haha!) slog ihop våra scheman och körde dubblar hela dagen och det kändes skönt, gick lite fortare då. När vi satt runt på bordet på morgonen innan vi stack ut så var det någon som frågade mig och jag skulle jobba på söndagen också. Nej svarade jag då och så sa hon säker på det för det står på schemat där ute att du ska jobba. What?! Gick ut och kollade och jo de hade satt upp mig på samma schema på söndagen också (7-12). Började få lite panik eftersom jag hade gjort upp planer för dagen (idol ute på jägesro, de som åkt ut ;p). Det skulle vara exakt samma schema som lördagen. Jag sa ändå att jag kunde jobba för man är ändå klar strax efter elva så kunde jag snabbt hem och fixa mig och sen sticka till Malmö. Så så blev det. Efter jobbet hände egentligen inte så mycket. Somnade i en fåtölj på eftermiddagen och spenderade kvällen med mina föräldrar. Chill.

Söndag (idag). Det var bara upp och jobba igen. Men det är ju mycket i ob och så är det ju pengar så försöker tänka på det hehe. Dagen gick mycket fortare idag men det beror nog på att man visste vad som skulle göras efter gårdagen och så. När jag var klar, loggade jag snabbt ut och stack hem. Det blev dock inget Malmö, för Nicklas skulle inte komma (varning). Så då kände jag inte att det skulle bli så kul så stannade hemma ist. Följde med till den årliga julgranständningen i förening sen vid fyra. Först gick vi en tipspromenad som var nytt för iår. Fick en hjälp av min mamma på fyra av frågorna men jag visste lite av de ändå, kunde gissat de. Det var bara fem frågor och en utslagsfråga. Sen tändes granen och vi gick in och fick lite glögg och tilltugg och så utnämdes vinnarna. Haha jag kom trea men fem rätt och var inte så långt ifrån på utslagsfrågan. Vann en ask noblesse, mörk choklad, och ragusa. Gav noblessen till min mamma eftersom hon hade hjälpt mig och så. Nu har vi ätit en god middag och så sitter jag här för att skriva detta inlägg och sen får vi se om jag sätter på en söndagsfilm eller så. Fast först ska jag nog försöka få upp min julstjärnor i fönstret wih!

Imorgon ska jag in till optikern i Lund och sen ska jag träffa Therése en stund och sen åka till Malmö för att träffa min jobbcoach.

Det blev ett långt inlägg hoppas ni orkar läsa.
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll :)


091126

Morsning Korsning

Imorse gjorde jag likadant som jag gjorde igår och satte alarmet på halv sju och gick upp tjugo i. Gick ner och åt frukost och sen strax efter sju blev jag ganska säker på att de inte skulle ringa och när klockan blev halv åtta och jag tänkte att jag kanske skulle gå och göra mig i ordning så var jag 95% säker på att de inte skulle ringa. Så jag började planera dagen eftersom jag skulle till optikern och sen träffa Therése. Men ha! 7.37 ringde de och frågade om jag kunde komma in och jobba till klockan ett men inte på havsblick utan på solberga som är samma fast ligger i en bit från havsblick och har andra vårdtagare. Så blev körd upp av en av cheferna på havsblick och fick reda på att de hade satt ut nästan hela schemat och jag hade fyra vårdtagare. Så gick vi ut till cyklarna men sen fick jag en bil ist yeey. Det var tur för det var långt mellan vårdtagarna och sen är det alltid kul att köra hihi. När jag var klar körde jag ner och lämnade tillbaka alla nycklar osv och sen fick jag sluta. Klockan var bara halv elva så det var väldigt skönt. Fick ändå ringa och ändra min tid hos optikern och fick inte tid förrän på måndag. Så frågade jag Therése om hon fortf ville träffas inne i lund men hon hade feber inatt och mådde inte så bra så vi flyttade det till en annan dag. Så jag har suttit i soffan läst, vilat och tittat på vänner. Ja nu hamnde jag här men ska lägga ifrån mig datorn och läsa ut min bok för jag har inte så många sidor kvar och den är spännande ;D Kanske inte blev ett så roligt inlägg att läsa men det skiter jag i haha.


I want to hurt you just to hear you screaming my name

Morsning Korsning

Dagens outfit

Nightwish-tröja köpt på konsert
Herbrightskies-shorts köpta på stagedive
Strumpbyxor fått från Therése
Benvärmare köpta på Lomma julmarknad förra året
Sockor fått av farmor

Pallade inte med linser idag så fick bli glasögon haha. Nu ska jag sätta på lite bra musik och städa rum. Finns inte så mycket annat roligt att göra vid datorn och när jag är klar med rummet kan jag sätta igång med mitt lilla projekt.


I wont stop

Morsning Korsning

Jag har ju berättat att jag hatar när de ringer mig på morgonen och väcker mig och frågar om jag kan jobba för jag är som sagt helt väck. Så igår tänkte jag att jag skulle vara lite smart och tänkte att jag skulle sätta alarmet ungefär när de brukar ringa så jag skulle vara lite vaken åtminstone. Så jag satte alarmet på halv sju och sen snoozade jag i tio minuter, tänkte att jag lika gärna kunde gå upp och äta lite frukost så hade jag gjort det iaf. Det var ändå lite läskigt hur pass pigg jag var men satte mig vid frukostbordet och åt frukost med min familj och höll hela tiden koll på min mobil. Den ringde aldrig haha. Hade egentligen tänkt att gå och lägga mig igen och sova men eftersom jag ändå var vaken och klockan var strax efter åtta så tänkte jag att jag lika gärna kunde vara vaken och få ut mycket av dagen. Så har legat och läst en massa i min bok, tagit en snabb dusch och satt på mig lite kläder. Idag ska jag gå till apoteket och köpa medicin för den är slut och så ska jag försöka städa mitt rum och rensa litle kläder ur garderoben och sen se om jag pallar tvätta Challe.

Kommer säkert något mer inlägg under dagen men ha en underbar onsdag ni som läser.


091124

Morsning Korsning

Jag ska snart gå till bussen och åka in till Lund till optikern för den årliga linskontrollen. Tänkte bara visa en bild på det fina nya armbandet jag köpte i söndags. Det är lite stort :/

Det slog mig också precis att idag är det prick en månad till julafton! Scheisse va det går fort nu. Måste verkligen börja fundera på julklappar.



up around the bend

Morsning Korsning

Mådde sämre igårkväll så tog tempen innan jag skulle lägga mig och jo tack, 38,9 suck. Somnade ganska fort men mitt i natten vaknade jag av att jag badade i svett och sen högg det till i vänster sida. Kunde knappt andas och först tänkte jag att det var hjärtat men kanske inte. Försökte andas lugnt men det gjorde skitont. Sen gick det över men efter ett tag så kom den hemska smärtan igen och jag flög upp sittandes och nästan hyperventilerade. Drack lite vatten. Efter några plågsamma minuter när jag låg på rygg och försökte ta det lugnt och andas så gick det över och jag somnade igen. Det var sjukt läskigt och jag har ingen aning om vad det var.
Idag när jag vaknade så mådde jag bättre. Kroppen känns lite sliten och huvudet lite weird men annars är det bra så ringde till jobbet och friskanmälde mig så får vi se om jag får något jobb, vet att jag ska jobba på fredag och lördag iaf. Jag har kommit på att jag klagar väldigt mycket på min blogg. Tror jag mest gör det för det känns skönt att få skriva av sig lite och att få vara gnällig och klaga. Ska försöka bättra mig och sluta med det :) För det är väl ändå ingen som vill läsa det haha.

Nu ska jag antingen sitta med min bok eller sätta mig på golvet och klippa i tidningar.
Ha det så bra :D


who knew

Morsning Korsning

Igårkväll så la jag mig i sängen för att kolla på På Spaning med Bridget Jones som gick på tv3. Kvart i tio stängde jag av tvn för jag tänkte att jag att jag skulle få de behövda 8 timmarna. Kände redan då att jag frös lite. Hela natten frös och svettades jag omvartannat. När jag vaknade kände jag att det var något som inte stämde. Kroppen värkte och huvudet kändes weird. Tänkte att det kanske bara var inbillning så gjorde mig iordning och tänkte sen kolla om jag hade feber. Ha, jag hade 38.6. Fick ringa och sjukanmäla mig. Nu sitter jag i soffan med lilla laptopen i knät och tittar på Vänner. Mår lite bätte nu också har bara lite huvuvdvärk och yrsel. Nu ska jag inte gnälla mer haha.
Hoppas alla får en fortsatt trevlig måndag :)


Black Sunday Afternoon

Morsning Korsning

Det var verkligen en black sunday afternoon. Regnig och grå.
Jag kom i säng runt halv två inatt och sen fem i sju ringer min mobil. De undrade om jag kunde jobba idag. Med tanke på det jag tidigare sagt så sa jag ju ja. Fast jag hatar när de ringer så tidigt på morgonen. När de väcker mig så så är jag helt väck och vet typ inget. Det är jättejobbigt. Jobbade till klockan två på ett ganska lugnt schema. Sen frågade om jag kunde jobba imorgon och så klart sa jag ja. Ska dock jobba 7-16, scheisse! Det är en del pengar iaf, så det är ju bra.
Efter jobbet så åkte Kajsa och jag till burlöv center för att byta hennes linne. Jag hittade ett jättesött armband som jag köpte hehe. Nu ska jag njuta av resten av denna söndagkvällen innan jag mmåste lägga mig och vakna upp för att jobba.

Ha det så bra!


it's going to be okay

Morsning Korsning

Jag har ny header ;D
Det var bara det jag ville säga haha.


Denna bilden är tillägnad en viss person


tik tok

Morsning Korsning

Jag skulle egentligen bloggat igår mitt på dagen med det blev inte av, samma sak på kvällen sen när jag kom hem så tänkte jag blogga men blev inte av det heller. Nu imorse likadant och även mitt på dagen. HAHA!
Hade tänkt att visa dagens outfit igår innan jag stack men hann inte det eftersom min mormor ringde och pratade upp mycket av den tiden jag behövde för att göra mig i ordning. Sen tänkte jag att jag kunde ju visa den sen på kvällen när jag kom hem efter bion men var så supertrött så pallade inte det.
Här är den iaf.


Mötley Crüe linne från rockzone (omsytt)
Zebrajeans från Bik Bok
Nitskärp från Punkt Shop
Cowboyboots från Skopunkten


Kajsa och jag var på premiären av New Moon igår. Den gick redan 15,15. Den var superbra! Åh jag vill se den igen haha! YUMYUM! Biosalongen var sjukt stor! Över 600 platser.

Hela salongen fick plats på en bild.
Efteråt pallade ingen av oss äta något så vi stack ist och kollade på idol. Efter det gick vi båda och la oss haha.

Idag gick jag upp halv nio. Ganska tidigt jag vet men eftersom jag gick och la mig så tidigt så kunde jag gå upp tidigt få gjort mycket. När jag skulle sätta mig och skriva ett inlägg så säger Kajsa att jag ska följa med henne ut och fota hus. Andra gången i dag jag tänker göra det så får jag erbjudande att följa med Kajsa och Kim till Burlöv center så det gjorde jag ju haha. Köpte inget så är lite stolt.
Nu hamnnade jag här så jag äntligen kunde skriva ett inlägg. Dock så vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva men jaja.

Nu ska jag hjälpa Kajsa att göra sig i ordning för hon ska på fest ikv :)


korkad, dum och glad

Morsning Korsning

Hade väldigt mysig eftermiddag med Therése!
Vi träffades inne i stan och tog bussen ut till nova. På bussen hade vi även sällskap av Per haha.
Vi skulle egentligen köpa julklappar eller iaf börja och kolla ut lite men ist så köpta jag till mig själv hehe. Köpte en leopardmössa och ett par zebra-jeans som var väldigt billiga. Först var det 50% och sen tydligen 30% på det så det blev 139,5 men sen avrundade jag det till 150,50 så gick det oavkortat till rädda barnen. Dagens goda gärning haha. Det kommer komma bilder sen :)

Jag blekte håret igår så byebye utväxt men det är fortfarande lite gult men hoppas att silverschampoot ska ta det denna gången. Nu ska jag ehm sitta vid datorn tills jag ska sova tror jag haha dåååligt jag vet men har inte så mycket annat att göra just nu.


useless

Morsning Korsning

Idag har jag gjort något väldigt dumt. Jag sa nej till jobb. Just nu har jag väldigt dåligt samvete över det. Men jag har iaf lärt mig en läxa. Ska inte säga nej fler gånger nu om det inte är så att jag verkligen verkligen inte kan. Usch jag hatar sånt här :(
Nu ska jag gå ut med Challe och sen försöka få i mig något att äta innan jag sätter mig på bussen till Lund, ska träffa Therése idag. Har inte träffat henne på jättelänge!

Dagens outfit

T-shirt från Gina Tricot
Tjocktröja från H&M
Kjol fått från Therése och är
köpt på Rio
Leggings från Rockzone
Accessoarer från Punkt Shop, Shock m.m

Dagens sminkning


take a chance

Morsning Korsning

Imorse när jag läste tidningen så kom jag över denna notisen;
"Femtonårsgräns överklagas
Den nya "Twilight"-filmen "New Moon", som har premiär på fredag, får femtonårsgräns i Sverige. Statens biografbyrå anser att biopublik under femton års ålder kan lida psykisk skada av att se vampyrfilmen. Distributören Nordisk film har dock överklagat beslutet till kammarrätten i Stockholm."
Ehm okeej?! Nu blev jag seriöst nervös över att se filmen! Kajsa och jag ska gå och se den på premiären på den tidiga visningen. Vågar man se den?

Idag har jag jobbat från klockan nio till klockan två. Det var bara ledsagning så det var lugnt.
JÄVLA SKiTVÄDER måste jag få säga! Scheisse vad det blåser. Skulle ut och handla blekning och så passade jag på att gå ut med hunden. Man kunde ju knappt gå! Jag var rädd att jag skulle få en takpanna i huvudet men som tur va så fick jag inte det, annars skulle jag ju inte sitta och skriva detta nu heller ju hahaha. Hoppas det slutar snart.
Jaha antar att det var allt för mig idag.


running in your veins

Morsning Korsning

Idag har jag varit ledig. Mycket skönt. Har egentligen inte gjort så mycket idag. En av cheferna ringde mig och frågade om jag kunde jobba imorgon, klart jag säger ja, behöver ju pengar haha. Så sa hon sju-fyra. Åh nej, inte igen var min första tanke, jag orkar inte jobba så länge. Efter ett tag ringde hon igen och sa att jag skulle få sovmorgon så börjar inte förrän kl nio. Känns ändå skönt.


Dagens outfit
Skelanimal tröja från Rockzone
Lila jeanskjol från New Yorker
Leopardleggings från H&M
Benvärmare köpta på Lomma julmarknad förra året.

Ibland när jag ser boken får jag lite panik för den är så tjock och den är på engelska haha. Den är på 756 sidor. Men den är bra så det är inte så jobbigt att läsa den då.

Jag hoppas att få bleka håret denna veckan. Har fortfarande en guldig utväxt sen förra gången för då fick det inte sitta i så länge och sen har jag min normala hårfärg börjat växa ut också så måste bleka det, vill ju ha det hela vitt haha. Sen börjar jag fundera på extensions igen. Har tänkt på det ändå sen jag blev blond. Hade ju långa svarta på 45 cm innan när jag hade svart hår. Nu funderar jag på att skaffa blonda men jag vill inte ha så långa denna gången tror jag, det är så jobbigt ha reda ut osv. Nä jag vill nog ha 30 cm  ungefär om jag nu ska skaffa. Det är både jobbigt att ta hand om och sen kostar det ju pengar. Vill hellre spara de pengarna till London och lite så hehe.

Nu ska jag ta det lite lugnt fram tills klockan åtta för då börjar Ugly Betty och sen klockan nio är det Desperate Housewives. Sen ska jag nog ta och gå och lägga mig i sängen och läsa tills jag somnar.


think of me when you're out there

Morsning Korsning

SÅ SKÖNT!
Äntligen så behöver jag inte jobba som tidningsbärare längre. Nu igårnatt var sista gången. Killen som skulle ta över distriktet följde med så det gick mycket fortare när vi hjälptes åt, tog varsin sida av gatan osv. Var hemma redan kvart över fem, en hel timme tidigare än förra gången! Jag har nog totalt sovit fyra-fem timmar inatt. Kunde inte somna igårkväll innan jobbet och sen var jag inte så trött när jag kom hem och sen vaknade jag ganska tidigt och kunde inte somna om. Nu känner jag mig dock lite trött.
Känns ändå oerhört skönt att slippa jobba mer där nu :)

Igår vaknade jag kvart i åtta och såg något konstigt ljus i mitt fönster och gick upp och fick se en underbar soluppgång. Var ju bara tvungen att ta lite bilder haha.



På eftermiddagen åt vi gåsmiddag hemma hos min mormor. Hmpf inte gott men man måste ju äta när man är borta.

Idag har jag inte gjort något. Har läst lite och tagit en skön dusch och nu hamnade jag här. Tror jag ska gå ner och koka mig en kopp te och sätta mig med min bok igen, måste ju läsa ut den för jag måste snart lämna tillbaka den.


chipmunkkväll minus one

Morsning Korsning

Igårkväll.
Föst var det bowling på bollhuset och sen blev det
mys på Fellini.











Tack för kvällen töser <3


I try to laugh

Morsning Korsning

Blä jag tog ju som sagt vaccinet och dagen efter, ja igår, vaknade jag upp med lite feber och sjukt ont i armen. Hade knappt sovit på hela natten eftersom det gjorde ont och jag visste inte hur jag skulle ligga. Jag skulle börja jobba klockan tolv men så ringer en av cheferna klockan sju på morgonen (!) och frågade om jag var vaken så sa jag att jag sov, haha det gjorde jag ju egentligen inte eftersom jag inte pratade i sömnen men halvsov när hon ringde och jag hade ju inte tänkt att gå upp så tidigt. Hon undrade iaf om jag kunde börja jobba klockan tio ist. Jag tänkte på det min pappa och en kollega på jobbet sagt att man ska jobba så fort man erbjuds, visa framfötterna liksom, så jag tackade ju ja innan jag egentligen hunnit känna efter hur jag mådde. Så jag gick upp och åt frukost och tog det lite lugnt, gjorde mig i ordning och låg i soffan och kollade tv tills jag var tvungen att gå ut med Challe. Under den tiden kände jag mig sämre och ja febern hade ju gått en massa också. Tog en ibumetin och gick ändå till jobbet. Båda cheferna hade lite dåligt samvete att jag jobbade när jag mådde dåligt men jag sa "äh bry er inte om det". Det kändes bättre efter ett tag också, nog tabletten som hjälpte. Följde med en vårdtagare till lasarettet på landskrona för undersökning och det tog ju väldigt lång tid. Var inte hemma förrän vid fyra. Gick ut med Challe och la mig i soffan. Började frysa och känna mig sämre. Låg i över en timme med en filt på mig och skakade så mycket som jag frös. Tillslut kom min pappa hem och hämtade ytterliggare än filt till mig men jag fortsatte frysa så bad honom hämta mitt tjocka täcke sen frös jag inte så mycket längre. Inte konstigt att jag frös heller för jag hade 39 graders feber. Tur att tabletten hjälpte när jag jobbade iaf.
Fick vaccininfluensa som de sa på radio haha ;p

Idag vaknade jag upp med bara lite feber och fortfarande lika ont i armen. Duschade och cyklade sedan iväg till arbetsförmedlingen. Nu tror jag att febern har gått över men har fortfarande ont i huvudet och i armen. Ska ta det lugnt hela eftermiddagen så det ska nog bli bra.
Får se om planerna för kvällen blir av :)


would you follow me to hell and back

Morsning Korsning

Sovmorgon idag mhm! Tog det lugnt hela förmiddagen och sen mötte jag upp snyggSanna och vi gick till Konsum och sen till Hemköp. Sen var hon snäll och väntade med mig när jag skulle ta vaccinet mot svinis. Tyckte inte det gjorde ont alls, kände typ bara litelite när nålen stacks men annars inget och det är ju skönt. Nu i efterhand har jag lite ont i armen, och hoppas jag inte får fler biverkningar nu såsom feber osv. Min ena chef ringde mig idag och frågade om jag kunde jobba nu på kvällen men eftersom jag skulle sitta barnvakt så gick ju inte det men jag ska jobba imorgon ist. Det är en vårdtagare som ska följas med till sjukhuset så jag börjar inte förrän kl tolv så får sovmorgon yumyum. Vet inte hur lång tid det tar sen och när jag får sluta men antar att det inte blir så jättesent.
Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa min bok och sen ta och sova.


Gammal bild på AnnaSanna


für immer jetzt

Morsning Korsning

Idag skulle jag träffa min läkare klockan tio så min pappa och jag var där ungeför tio i. Vi väntade i en
timme innan vi gick till receptionen igen och frågade varför jag inte blivit uppropad. Läkaren hade varit ute och ropat sa han men det tror inte jag för vi hörde inget. Alla bad iaf om ursäkt och sen fick vi pengarna tillbaka och det var ju ändå bra. Hela eftermiddagen har jag läst och vilat.

Dagens outfit

Lila leggings och turkosa håliga leggings från Therése
Vitt långt linne från Gina Tricot
Intohimo-tröja köpt på Stagedive

Var inne och läste på www.fokis.se och såg att hon hade en spännande tävling. Man får välja vad man vill från www.mihi.se
Gick in och hittade detta jättesöta smyckeshållaren
http://www.mihi.se/visa_produkt.asp?id=936&t=Hello+Kitty%2D+Svart


och jag behöver verkligen det, kolla mina smycken

I den ena är det bara armband och den andra bara halsband.
I den rosa påsen är det bara örhängen och i den röda är det
lite blandat. Det är svårt att se vad man har och de brukar trassla in sig i
varandra. Inte kul!


so loong..

Morsning Korsning

Äntligen över typ haha. Nu har jag några dagar ledigt och det ska bli superskönt.
Idag ringde de från tidningsbärarna och bekräftade min uppsägning. Jag ska jobba igen natten mellan
lördag och söndag men det är den sista gången och då ska även personen som tar över mitt distrikt
följa med så han kan gå med en söndag en gång och sen ta över alla grejer. Då är vi två så det kanske går lite fortare än förra gången. Då var jag på avhämtningsplatsen fem i två och tidningarna kom kvart över två ungefär (var där ifrån närmre halv tre) och så var jag klar fem i sex och hemma kvart över sex, snabbt ut med hunden och var i säng halv sju. (tror jag bara får betalt för 2.5 timme :/ ) Sen gick jag upp halv tio för jag låg ändå bara och blundade i sängen så tänkte att jag lika bra kunde gå upp.
Imorgon ska jag till min läkare som jag inte träffat sen januari. Ska även fråga då om jag ska ta vaccinet och isf blir det nog vaccinering på onsdag.
Hmm, det var väl allt för mig. Hade egenltigen tänkt att skriva något men nu kommer jag inte ihåg vad det var eller om kanske redan har skrivit det ;s mysko! Nu kom jag på det hahaha! Klockan tjugo över nio nu på kvällen satte jag på datorn utan att jag egentligen tänkte sitta vid datorn. Varför är man så dum?! Hade ju ingen anledning att sätta på den. Fast lite tur var det ändå för jag hade 55 inlägg på bloglovin, hade blivit ännu mer om jag inte satt mig här förrän imorgon haha.
Nä nu ska jag ta och stänga av datorn en timme efter jag har satt på den , onödigt aow.  Måste sluta skriva nu! Kan blabba på i evigheter annars.


you mean so much to me

Morsning Korsning

Klockan är nu tio och jag ska snart gå och lägga mig för jag börjar klockan sju imorgon bitti.
Helgen har varit tuff, en jobbdag kvar (imorgon) och sen har jag några dagar ledigt. Ska
bli skönt. Iaf detta blogginlägget är tillägnat till
min syster.
Min älskade syster. Du ställer alltid upp för mig när jag behöver det.
Det är svårt att få ner i ord hur mycket du betyder för mig.
Men tack för allt stöd i lördags och det enda jag kan säga är
Jag älskar dig
<3


the world behind my wall

Morsning Korsning

Fakkin' awesome kväll.
x. Therése kom hit <3
x. God mat
x. Efter 45 min väntan kom de äntligen på röda mattan *skrik*
x. Godis & chips
x. Awesome uppträdande! *SKRiK* <3
x. Best Group! *SKRiiK* <3


All eyes turn hollow

Morsning Korsning

Dagens outfit



Vitt långt linne från Gina Tricot
Tröja med skelettryck köpt på Tradera
Grå leggings, systers
Rosa nätstrumpbyxor, fått från Therése
Svarta benvärmare, tror från Lindex
Accessoarer från Punkt Shop, Glitter,
hemmagjort, present m.m.

Idag skrev jag klart brevet och la det på lådan, det känns skönt.
Sen cyklade jag upp till arbetsförmedlingen för uppdatering och bytte tiden jag hade
där på tisdag till fredag. På vägen hem träffade jag Sanna. Vi stod och pratade tills hennes
buss kom. Mycket trevligt!
Nu ska jag gå och se om jag kan hitta ica-kortet och sen ska jag möta Therése vid bussen
och så ska vi se ema ikv, WiHO!

Lekte med camen på den lilla datorn (som jag för övrigt fick leta runt efter jättelänge, den är
så liten att den är svår att hitta hahaha)


the walls are white

Morsning Korsning

Nu är jag dålig på att uppdatera igen! Antar att blir så när man jobbar och inte pallar göra något.
Kan börja med att säga att Kajsa tyvärr inte vann i lördags men hon var skitgrym och borde ha
vunnit ;) Det kommer bilder lite senare.
Jobbade med handledare för tidningsbärarna söndag och måndag, hade ledigt i tisdags, jobbade från 7 till 16 idag, är ledig imorgon, jobb fredag lördag söndag och måndag. Scheisse. De flesta längtar till helgen men det gör inte jag haha. Det var typ min vecka. Imorgon kommer älsklingsflikkan hit och vi ska kolla ema.

Jag har en fråga, varför får man så mycket info om hur man skriver ansökningar, cv, personliga brev och hur man ska göra på en intervju och allt det där men man får inget om hur man säger upp sig!?

Aja nu pallar jag inte mer.
Kanske skriver mer imorgon.
Over and out!


RSS 2.0