we're dancing with the demons in our mind.

Hallo!

Idag så flyr jag från min lägenhet. Grannarna som bor under mig spelar hög musik. Det är inte första gången heller. Fredag- och lördagkvällar verkar de ha fest. Detta är andra söndagen i rad som de håller på också. Det värsta var nog när de festade en tisdag. Det finns ju vissa av oss (*pekar på mig själv*) som faktiskt jobbar. 
Någon gång ska jag gå ner och säga till, ska bara hitta modet. Vill ju inte vara feg och ringa Securitas direkt. 

Just nu är jag påväg för att hälsa på min far på sjukhuset och sen ska jag följa med min mor hem till dem, äta middag och ha det mysigt. Förhoppningsvis så är söndagsångesten inte allt för stor. Är ju inte van vid att jobba heltid ;)

Ha en mysig söndag i solen! 

love who loves you back.

Hallo!

Man ska omringa sig med folk som man tycker om och som får en att må bra. 
Vissa föredrar att omringa sig med många vänner som då oftast blir ganska ytliga medan andra föredrar att ha några få nära vänner som man verkligen lär känna. 
Jag är nog en sån person att jag helst har få vänner som jag verkligen bryr mig om än att ha många ytliga vänner.
 
Jag är oerhört tacksam för mina vänner! De kanske inte är så många men de betyder väldigt mycket för mig. Tänker att jag inte behöver nämna några namn men hoppas ändå ni vet vem ni är. 
 
 
 
 
 
 

dark side of the moon.

Hallo!

Av någon anledning så har jag blivit halvt besatt av månen. Jag är nog en aning rädd för mörker så gillar nu när det börjar ljusna mer, kan också vara för att det är lättare att gå upp på morgonen då heheh. På ett sätt är det synd att det är ljust längre för då kan jag inte sitta och stirra på månen om kvällarna. Jag går och lägger mig tidigt så det är därför som jag inte ser den på veckodagarna. Det var fullmåne i måndags men missade det...
 
 
En månad till nästa!
 
Spelas just nu:
Pink Floyd - Us and Them
 
 

RSS 2.0