Koh Chang

Morsning Korsning

Thailand 27 dec - 10 jan
Del 2 Koh Chang
Kl 6 på morgonen lämnade vi hotellet i Bangkok för att ta oss till flygplatsen. Där åkte vi ett propellerplan ner till Trat. Sen vidare i minibuss till färja till ön. Vi bodde i bungalows på Kacha Resort and Spa. Vi blev lite besvikna på rummen men vi var ändå inte där så mycket. Första dagen vi var nere var det nyår och de hade fixat en jättefin nyårsmiddag på hotellet. De hade en elefant där, spel och drinkar. Tyckte dock väldigt synd om elefanten. Det såg jätterädd ut :( De hade uppträde med band och olika thailändska danser. De hade vinlotteri där man kunde vinna vin och presentkort. De drog lappar med nummer på borden. Vi vann en flaska hihi.

Chang på thailändska betyder elefant. Vi bodde på Koh Chang alltså elefantön så det är väl klart att vi ska rida på elefanter ;) Vi red i "djungeln" en timme och sen badade vi med dem. Vi trodde först vi skulle banga men vi visste att vi skulle ångra oss om vi inte gjorde det och nu i efterhand så ångrar jag mig inte alls! Vi hyrde två mopeder en dag och körde till ett vattenfall. Resten av familjen badade men jag var inte riktigt på humör.

Vi var ute en heldag på båt och snorklade. Jag var lite nervös först men det var kul. Råkade slå en fisk, hur man nu lyckas med det men jaja haha. Det var häftigt med alla de fiskarna runt om sig. Killarna som jobbade på båten var riktigt roliga. Vi var på fyra olika ställen och snorklade fast på sista stället kunde vi gå i land och vi åt glass ist för att snorkla.

Resten av dagarna så låg vi i solstolar, badade i havet och i poolen. Det bästa var att somna i solstolen, det var såå skönt haha ;D Kajsa provade Fish spa, kolla bild! Man stoppar ner fötterna i en tank med fiskar och så äter de döda hudceller. Läskigt haha!

Flygresan hem gick bättre även fast det var jobbigt att vänta i över 4 timmar på Bangkoks flygplats. Vi skulle egentligen ha flugit 00,50 men kom iväg runt 2. Då var man riktigt trött för man hade inte sovit något alls innan. Därför gick det mycket bättre att sova på resan hem. Konstigt nog tog den resan 11 timmar men hem kom vi iaf.

     
   
    
   
 
Det står drink extra cold på flaska men den kanske inte ska vara så kall haha.
  
   
  


Kommentarer
Postat av: Bunny

Hahah, slog en fisk!

Bara du som lyckas med det XDD

2011-01-25 @ 08:53:44
URL: http://bunnydrugz.blogg.se/

Vill du säga något, gör det här:

Vem är du?:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du säga?:

Trackback
RSS 2.0