fabulous day.

Hallo!
 
Jag måste bara berätta om min lördag för det var en fantastisk dag. Anledningen till att jag blev påmind om det var för att Therése och jag pratade om det på veckans fika (som äntligen börjar bli av igen nu när jag är hemma, hon är hemma och är frisk igen). 
 
I alla fall för att komma till saken. Lördagen började väl som i stort sett alla helger har gjort den senaste tiden. Björn och jag går upp, tittar på nyhetsmorgon och äter frukost. Då slog det mig att jag inte hade rakat benen så det blev en liten smått panik in i duschen, tvätta av sig och raka benen innan jag satte mig framför sminkbordet och gjorde mig i ordning. 
 
Vid halv elva så kom min mor och min syster och hämtade mig och vi körde in mot stan. Där mötte vi upp Therése för dagens första stopp. Det var dags för mig att prova brudklänning(!). Vi kom in genom dörrarna och sa att vi hade bokat tid för att prova klänning. Jag hade tidigare under bröllopsmässan hittat en klänning som jag ville prova och det var i just den här butiken. Alla fick ett glas med bubbel och sen var det dags att prova. Tror jag prova igenom en 5-6 stycken på det stället och hittade två som jag tyckte om. Redan innan det var dags att prova så hade jag en bild i huvudet på vilken modell jag ville ha och som kanske borde passa bäst på mig. Därför testade jag i stort sett bara dessa modeller.
 
Glada gick vi från det första stället och mot Coffee Factory på triangeln för lite fika/lunch och lite gött snack. 
 
Andra besöket var på en annan butik där jag också hade bokat en tid. Det kändes mer speciellt på detta stället för att vi fick ett eget litet rum med omklädningsrum, personlig service och så klart lite bubbel, godis och frukt heheh. Denna gången hade jag inställningen om att testa lite andra modeller mest för att kunna utesluta dem och för att syrran ville se mig i andra. Till min stora förvåning så tyckte jag mycket om en modell som jag inte trodde jag skulle tycka om. Det gjorde dock inte mitt beslut något lättare. Provade igenom kanske en 8 klänningar denna gången och kunde utesluta några. Glad men lite smått förvirrad och med beslutsångest så gick vi därifrån. Therése åkte hem till sig och vi åkte och hämtade upp Björn för att sedan ta sig vidare ut till mina föräldrar för lite middag. 
 
Senare på kvällen så stack Björn, syrran och jag till KB för att se VA Rocks och Thundermother. Grym spelning som alltid.
 
Så som sagt så var det en fantastisk dag. Det börjar bli mer och mer verkligt att Björn och jag faktiskt ska gifta oss när man stod där i en brudklänning. Att jag sedan fick dela denna upplevelsen med min mor, syster och min bästa vän var pricken över i:et och det kunde inte blivit bättre! 
 
Nu kommer ju dock det stora problemet. Bestämma sig för vilken modell på klänning jag vill ha och sedan vilken klänning. Har fastnat för tre klänningar där två är av liknande modell men det tredje är en helt annan. Frågorna är; vill man se romantisk ut eller känna sig som en prinsessa? Vilken kommer jag känna mig mest bekväm i? Vilken klänning kommer Björn tycka jag är vackrast i? På ett sätt blev det värre av att prova klänning men jag måste ju bestämma mig snart eftersom leveranstiden är lång. Som tur var så fotades det ganska mycket så jag har bilder. Therése filmade och och klippte ihop en jättefint liten film åt mig som jag kan titta på och fundera. Det är inte lätt att ha beslutsångest när man har ett viktigt beslut att fatta. Kan ju inte direkt fråga Björn heller vad han tycker hahah.
 
 

Kommentarer
Postat av: Bunny

Jag är så nyfiken på vad du kommer välja för klänning! Jag tror jag hade gjort en + / - lista för klänningarna och utgått därifrån.

Vilken Björn kommer tycka du är vackrast i är ju svårt, men du får tänka på att han inte ser några av alternativen, han kommer bara se dig där och då och vara lyckligast i världen över en så vacker brud! <3

Svar: Jag tror det är det jag får göra faktiskt.
Naaw va fin du är <3
Annaaaanas

2018-03-22 @ 15:01:29
URL: http://bunnydrugz.blogg.se/

Vill du säga något, gör det här:

Vem är du?:
Vill du bli ihågkommen?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du säga?:

Trackback
RSS 2.0